Yandım samuray, yurdum Osaka
Yetiş özel aile çay bahçesi
Üye olmayanlar hop kop giremez
Haydi pir Ninjalar göreve.
Maşallah...
Bu sefer tutturacak sanırım
Çinekop..sarıkanat.lüfer...kofana
Kocana en yırtıcı ve avcı balıkyır 3-4 adet ilk grublar halinde yada çift bazen tek avlanır 1 yada 2 kiloluk kefale çok saldırır genelde hayvanın baş kısmı hariç tamamını. Niğde’ye götürür 20-25 adet sürüdenn alır tek birri
200 lük misineyi keser ince çelik teli keser genelde 11 mm Çelik tele.canlı kefal takıl az açığa atılır varsa o civarda he en canlı yeme gelir arpama. E suni yeme atlamaz millet sazan gibi rapala alır dener tutamaz bu arada iyi rapala 30 idi 110 16” arası olmuş
Enin tekne ortadan pençesi motorlu karaçam ve katran ağacından el yapımı 4.5 metrelik bildiğimiz balıççı tekmesi mazotu çöm yer çok yakar
Başlığı sabah kahvaltıda yetin ben 50 yıldı yerim her sabah yağda olur günlük proteini aşırım yanında soğan domates söğüş güzel gider üstüne şekersiz delili çay sabah kahvaltısı biter bazen reçel ve zeytin da yanında yerim
Balık halinde fiyatlar aynı bakışı yüksekten satıcılar tezgahtılar yada al götür sat takatin aracılar genelde halde fiyatlar sabit durumda t yalnız yakıt artınca. Alık artar benzin mazot arttığında aracı fiyatı bindirir
32-35 ilk paketi gönderirsen sevinçtim arkadaş ..
Diğer arkadaş is teşekkürler telefondan pek anlamamtelefobcuya Rekla iniptal yaptıtiratım bu arada yazarken atladım katran ağacı suya en dayanıklı ağaçtır evi yada yazlığınız var ise bu ağaçtan yaptırın pencere olur kapı olur su ağaca zarar.vernez ve ağaç su yetince dönmes diğer tüm aşiğaçşar suda dönere birde teak (tik). U agac tüm yat yelken yapımında kullanılır geçen sene m2 si 200-250 idi şu an 400 t belki 500 TL almak imkansız
bORA'nın yokluğunda imla kurallarına da uyulmaz oldu.
Hey gidi günler.
Ne günlere kaldık.![]()
Kanal 42 TV de Ali Ayata nın sorularını yanıtlayan Şener, eski yol arkadaşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili İslam tarihinin en karanlık dönemi Erdoğan politikaları nedeniyle ortaya çıkmıştır. dedi.
Şener konuşmasının devamında, Erbakan Hoca Bunlar İsraile asker oldular demiştir. Çıkan sonuca göre Erbakan ın o gün söyledikleri bugün doğru çıkıyor. ifadelerini kullandı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...nlatti-1880776
Yer İmleri