Yandým samuray, yurdum Osaka
Yetiþ özel aile çay bahçesi
Üye olmayanlar hop kop giremez
Haydi pir Ninjalar göreve.
Maþallah...
Bu sefer tutturacak sanýrým
Çinekop..sarýkanat.lüfer...kofana
Kocana en yýrtýcý ve avcý balýkyýr 3-4 adet ilk grublar halinde yada çift bazen tek avlanýr 1 yada 2 kiloluk kefale çok saldýrýr genelde hayvanýn baþ kýsmý hariç tamamýný. Niðde’ye götürür 20-25 adet sürüdenn alýr tek birri
200 lük misineyi keser ince çelik teli keser genelde 11 mm Çelik tele.canlý kefal takýl az açýða atýlýr varsa o civarda he en canlý yeme gelir arpama. E suni yeme atlamaz millet sazan gibi rapala alýr dener tutamaz bu arada iyi rapala 30 idi 110 16” arasý olmuþ
Enin tekne ortadan pençesi motorlu karaçam ve katran aðacýndan el yapýmý 4.5 metrelik bildiðimiz balýççý tekmesi mazotu çöm yer çok yakar
Baþlýðý sabah kahvaltýda yetin ben 50 yýldý yerim her sabah yaðda olur günlük proteini aþýrým yanýnda soðan domates söðüþ güzel gider üstüne þekersiz delili çay sabah kahvaltýsý biter bazen reçel ve zeytin da yanýnda yerim
Balýk halinde fiyatlar ayný bakýþý yüksekten satýcýlar tezgahtýlar yada al götür sat takatin aracýlar genelde halde fiyatlar sabit durumda t yalnýz yakýt artýnca. Alýk artar benzin mazot arttýðýnda aracý fiyatý bindirir
32-35 ilk paketi gönderirsen sevinçtim arkadaþ ..
Diðer arkadaþ is teþekkürler telefondan pek anlamamtelefobcuya Rekla iniptal yaptýtiratým bu arada yazarken atladým katran aðacý suya en dayanýklý aðaçtýr evi yada yazlýðýnýz var ise bu aðaçtan yaptýrýn pencere olur kapý olur su aðaca zarar.vernez ve aðaç su yetince dönmes diðer tüm aþiðaçþar suda dönere birde teak (tik). U agac tüm yat yelken yapýmýnda kullanýlýr geçen sene m2 si 200-250 idi þu an 400 t belki 500 TL almak imkansýz
bORA'nýn yokluðunda imla kurallarýna da uyulmaz oldu.
Hey gidi günler.
Ne günlere kaldýk.![]()
Kanal 42 TV de Ali Ayata nýn sorularýný yanýtlayan Þener, eski yol arkadaþý Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan ile ilgili Ýslam tarihinin en karanlýk dönemi Erdoðan politikalarý nedeniyle ortaya çýkmýþtýr. dedi.
Þener konuþmasýnýn devamýnda, Erbakan Hoca Bunlar Ýsraile asker oldular demiþtir. Çýkan sonuca göre Erbakan ýn o gün söyledikleri bugün doðru çýkýyor. ifadelerini kullandý.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...nlatti-1880776
Yer Ýmleri