Mustafa bey tekrar hoşgeldiniz..
Genel olarak bir soru sormak istiyorum, cevabı kolay olmayan bir soru ama büyük ihtimal bir öngörünüz ya da kabaca kafanızda oluşturduğunuz bir şablonunuz vardır diye düşünüyorum...
Euro bazlı dip seviyelerdeysek, hedef yaklaşık olarak nereler olabilir...?
Daha önce bir türlü geçemediğimiz tepe(ler) mi...! yoksa ..?
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=1590
Bu daha önceki grafiklerinizden....Üst bant hiç geçilememiş...Şu an olduğumuz yer kriz bölgesi olarak gözüküyor buna göre..
Aslında bu grafiğinizin güncel halini yükleyebilirseniz sevinirim sizin bakış açınızdan...Yalın ve sade bir dili var...
Emekleriniz için teşekkür ederim...
Bol kazançlar.
29 Ekim haftasındaki 'karikatürlerimiz' aşağıdaki şekilde oluştu. Gecen hafta bankacılık sektörünün de katılımıyla (ki olması gereken de bu idi) endeksimiz faiz indirimi kararına ragmen, dolartl de ki hareketlenmeye ragmen kafasını yukarıya kaldırdı.
xusin euro yakın çekim;
xbanka euro
xu30 euro
xu30 euro yakın çekim
ve xusin euro yakın çekim
![]()
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Dogrudur.
Bu grafik de benim.
Ve ayni grafigin 2021 deki UZUN VADE SIKISTIRILMIS hali ise su sekildedir.
NOT: Benden bu grafik hakkında YORUM istemeyin lütfen, herkes ne anlıyorsa O dur bu grafik.
Insaat bekçisinin anlayışı ile bir Ekonomist'in ya da Yüksek tahsil yapmış bir Universite mezununun bakış açısı ve idrak yeteneği ayni olmayacaktır. Insaat bekçisinin 'daha da aşağıları' görmesi çok normaldir yani.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bu arada Kitabim ile ilgili gelişmelerden de bahsedeyim;
Ana hatları ile bir çalışma ortaya cikti.
On kapak, Arka Kapak, Önsöz vb gibi çalışmalara geçiliyor.
Kitap yatakta başucu kitabi olacak kıvamda olsun istiyorum.
Okuyucu dudaklarında tatlı bir tebessümle uyuyabilsin.
Kitabin on kapağı ile ilgili varsa önerileriniz (görsel olarak) buradan ya da özelden bana ulaştırmanızı rica ederim.
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Borsa ile ilgili yatakta okunacak kıvamda (kakara-kikirili) bir kitap yazmaktayım.
Para piyasalarındaki 43 yıllık tecrübelerimden hareketle.
İlk defa böyle bir işe soyunmuş bir kişi olarak da çok heyecanlıyım.
İmza günü mü dediniz? Hayali bile çok güzel. [emoji122][emoji122]
Bu forumda ve 'para nasıl kaybedilir' başlığı altında paylaştıklarımı birkitap haline getirme noktasından hareketle bu fikir ortaya çıktı.
Sent from my iPhone using hisse.net
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bu tür sorulara cevap vermediğinizi biliyorum, ama yine şansımı denemek istedim..
Teşekkürler..
Kitabınızı da merakla bekliyorum bu arada..
Kolay gelsin.
Ek: Kitabınızın ön kapağıyla ilgili olarak daha özgün ve size dair bir şeyler tasarlanması daha doğru olabilir, kısaca kitabın içeriğiyle de uygun olmalı belki de..
Evet özgün bir kombinasyon var aklımda.
Yukarı doğru kanatlanmış USD, aşağı doğru kanatlanmış TL ve ortada xu30 Euro grafiği....
Biz Teknik analistler 'büyük paranın gücünü ve ayak izlerini' takip ederiz. Büyük paraya yön vermeyiz. Haddimiz biliriz çünkü.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yer İmleri