Mustafa bey tekrar hoþgeldiniz..
Genel olarak bir soru sormak istiyorum, cevabý kolay olmayan bir soru ama büyük ihtimal bir öngörünüz ya da kabaca kafanýzda oluþturduðunuz bir þablonunuz vardýr diye düþünüyorum...
Euro bazlý dip seviyelerdeysek, hedef yaklaþýk olarak nereler olabilir...?
Daha önce bir türlü geçemediðimiz tepe(ler) mi...! yoksa ..?
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=1590
Bu daha önceki grafiklerinizden....Üst bant hiç geçilememiþ...Þu an olduðumuz yer kriz bölgesi olarak gözüküyor buna göre..
Aslýnda bu grafiðinizin güncel halini yükleyebilirseniz sevinirim sizin bakýþ açýnýzdan...Yalýn ve sade bir dili var...
Emekleriniz için teþekkür ederim...
Bol kazançlar.
29 Ekim haftasýndaki 'karikatürlerimiz' aþaðýdaki þekilde oluþtu. Gecen hafta bankacýlýk sektörünün de katýlýmýyla (ki olmasý gereken de bu idi) endeksimiz faiz indirimi kararýna ragmen, dolartl de ki hareketlenmeye ragmen kafasýný yukarýya kaldýrdý.
xusin euro yakýn çekim;
xbanka euro
xu30 euro
xu30 euro yakýn çekim
ve xusin euro yakýn çekim
![]()
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Dogrudur.
Bu grafik de benim.
Ve ayni grafigin 2021 deki UZUN VADE SIKISTIRILMIS hali ise su sekildedir.
NOT: Benden bu grafik hakkýnda YORUM istemeyin lütfen, herkes ne anlýyorsa O dur bu grafik.
Insaat bekçisinin anlayýþý ile bir Ekonomist'in ya da Yüksek tahsil yapmýþ bir Universite mezununun bakýþ açýsý ve idrak yeteneði ayni olmayacaktýr. Insaat bekçisinin 'daha da aþaðýlarý' görmesi çok normaldir yani.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bu arada Kitabim ile ilgili geliþmelerden de bahsedeyim;
Ana hatlarý ile bir çalýþma ortaya cikti.
On kapak, Arka Kapak, Önsöz vb gibi çalýþmalara geçiliyor.
Kitap yatakta baþucu kitabi olacak kývamda olsun istiyorum.
Okuyucu dudaklarýnda tatlý bir tebessümle uyuyabilsin.
Kitabin on kapaðý ile ilgili varsa önerileriniz (görsel olarak) buradan ya da özelden bana ulaþtýrmanýzý rica ederim.
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Borsa ile ilgili yatakta okunacak kývamda (kakara-kikirili) bir kitap yazmaktayým.
Para piyasalarýndaki 43 yýllýk tecrübelerimden hareketle.
Ýlk defa böyle bir iþe soyunmuþ bir kiþi olarak da çok heyecanlýyým.
Ýmza günü mü dediniz? Hayali bile çok güzel. [emoji122][emoji122]
Bu forumda ve 'para nasýl kaybedilir' baþlýðý altýnda paylaþtýklarýmý birkitap haline getirme noktasýndan hareketle bu fikir ortaya çýktý.
Sent from my iPhone using hisse.net
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bu tür sorulara cevap vermediðinizi biliyorum, ama yine þansýmý denemek istedim..
Teþekkürler..
Kitabýnýzý da merakla bekliyorum bu arada..
Kolay gelsin.
Ek: Kitabýnýzýn ön kapaðýyla ilgili olarak daha özgün ve size dair bir þeyler tasarlanmasý daha doðru olabilir, kýsaca kitabýn içeriðiyle de uygun olmalý belki de..
Evet özgün bir kombinasyon var aklýmda.
Yukarý doðru kanatlanmýþ USD, aþaðý doðru kanatlanmýþ TL ve ortada xu30 Euro grafiði....
Biz Teknik analistler 'büyük paranýn gücünü ve ayak izlerini' takip ederiz. Büyük paraya yön vermeyiz. Haddimiz biliriz çünkü.
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yer Ýmleri