Sayfa 447/1002 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Roma'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Biden ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarının ardından saat 23.50'de yurda döndü. Glaskow'da düzenlenecek olan BM İklim Zirvesi'nde Biden ile görüşmesi planlanan Erdoğan, Glasgow'daki görüşmelere gerek kalmaması sonucunda programını iptal etti.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Canlarim benim gunaydinlar.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
    eskiden negüzel doğalgaz müjdeleri alırdık, işte şurada şukadar milyar metreküp yok efendim türkiyeye bilmem kaç yıl yetecek filan, lakin bunlar hayalmiş gerçekler yüzde 48 zam. ama neyse evlere zam yok biz sizden bu zammı sanayi vasıtasıyla dolaylı yoldan alırız zihniyeti var. hem siz maaşınızı doğalgazlamı alıyorsunuz

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    eskiden negüzel doğalgaz müjdeleri alırdık, işte şurada şukadar milyar metreküp yok efendim türkiyeye bilmem kaç yıl yetecek filan, lakin bunlar hayalmiş gerçekler yüzde 48 zam. ama neyse evlere zam yok biz sizden bu zammı sanayi vasıtasıyla dolaylı yoldan alırız zihniyeti var. hem siz maaşınızı doğalgazlamı alıyorsunuz
    Karadenizde doğalgaz bulduklarından beri her ay doğalgaza zam geliyor, bazen sanayiye bazen hem ev hem sanayiye. Bulmaz olsalardı keşke, ne bereketsiz gazmış
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bim topiğinin son sayfasına giriş yapamıyorum bilgisayardan nedense. Hep bir önceki sayfaya geri düşüyor. Diğer topiklerde sorun yok...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Sn Tinaz, sizin oralardan bir sirket Ukranyada demir cevheri uretmeyi planliyor. vaktin oldugunda bu sirketi bir inceleyiversen cok makbule gecer. Ben fazla bilgiye ulasamadim. Web sahifelerini inceledim ama tatmin olamadim. Black Iron Inc. Simdiden tesekkurler.
    Hocanim,

BKI.TO

https://blackiron.com/stock-information/

En yuksek 0.715 C$ gormus su an 0.265 C$.

Rio Tinto'nun eski top uzmanlari kurmus.

Bu siteden presentation'i okuyabilirsiniz.

https://blackiron.com/wp-content/upl...es-website.pdf

Henuz analist yorum bulamadim, ariyorum.

Kolay gelsin.

PÜİS: Uluslararası fiyat artışları ve dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak 02.11.2021 salı gününden geçerli olmak üzere Otogaz grubunda 48 kuruş zam beklenmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Canlarim benim gunaydinlar.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gunaydin, haci abi videolarini ozledik.

Sayfa 447/1002 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •