Sayfa 300/1003 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    short short short bu seviyelerden başka hiç bir işlem yapmam istediği kadar çıkartsın benim oyun tarzıma aykırı..varsın öyle kaybedelim.
    20 yillik borsaciyim ögrendiğim ilk şey borsa yeşilken short açılmaz. Nokta

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    tam shortcu katili piyasaya döndük 10 gündür. Short açanlar genelde zarar edip stop olmak zorunda kaldı
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bugün sadece EW analizine bakarak Dow'da 38000 hedeflendiğini, Bist'in de yeni zirveye gidebileceğini, olması gereken dolar rallisi nedeniyle short düşünülmemesi gerektiğini yazmıştım.

Az önce gördüm aşağıdaki yazıyı
    Sn BABO da altın vuruş başlığı açtığına göre shortçular iki kez düşünür artık.
    Dün ve bugünkü uyarılar pek işe yaramamış, hala short diyenler var. Anlamak mümkün değil.
    Bu arada 44 kuruşluk benzin zammı hayırlı olsun.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Doların zirve yaptığı ülkenin, dolar rallisine hazırlanan borsasının yaklaşık 5 ay sürmesi beklenen %6 lık Dow yükselişi sırasında ne kadar yükselebileceğini tahmin etmek pek mümkün değil.
    Ciddi anlamda pozitif ayrışma bile olabilir

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Uyarılar işe yaramıyor. 23 Ekim ve 25 Ekim'de ısrarla uyardık

3. O kadar uyarı yapılıyor yine şort giyiyorsunuz, bire akıllanmaz şortcular sizi sizi
    Hamdım Piştim Yandım

168.950..short az..

5.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    20 yillik borsaciyim ögrendiğim ilk şey borsa yeşilken short açılmaz. Nokta
    viop da en çok batanlar bence açık ara shortçulardır. Israrla shorta kafayı takmış birçok insan tanıyorum ve sermayelerini erittiler. short dönemleri genellikle sert ve daha kısa sürer, bu dönemi yakalayan iyi para kazanır. ama long dönemler daha zamana yayılı ve uzun süreli daha yumuşak dönemler olur. Bu dönemlerde shortta ısrar edenler genelde terste kalırlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Bimaş coştu , inanın ceza açıklanmasaydı bugün bu kadar prim yapmazdı , inanılmaz bir borsaya sahibiz...

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O kadar uyarı yapılıyor yine şort giyiyorsunuz, bire akıllanmaz şortcular sizi sizi
    Dostum günlükte RSI 80'e gelmiş haliyle yatırımcılar buradan shorta girilir diye düşünüyor. .ben şuan longdayım ama aşırı alımdan dolayı bende rahat değilim.

8. Saatlerdir short açtığım yerde gidip geliyor
    Garan 10.28 thyo 15.53 bu nasıl iş
    aksiyon sıfır. Fuck the pala

Sayfa 300/1003 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •