-
evet , 13 veya 13:30 a kadar verilen talimatlar
-

Originally Posted by
SAW
Merhaba, Valörü 1 gün olan fonu bugün öğleye kadar satış emri verdiğimde, yarın oluşacak fiyattan satacak değil mi?
John Kramer , yarın oluşacak fiyattan değil , yarın oluşmuş olan fiyattan satacak.
-
mjb ci arkadaşları yarın zor bir gün bekliyor..adamlar mandıra filozofu gibi dolar şortlamaya karşıyım ben diyor: )
-

Originally Posted by
friendly_1980
mjb ci arkadaşları yarın zor bir gün bekliyor..adamlar mandıra filozofu gibi dolar şortlamaya karşıyım ben diyor: )
fonda öyle bir düşünceleri yok ki ? niye shortlasınlar ? fönün izahnamesini arada zaman aralığı bırakıp, güzelcene muntazam bir zihinle mis gibi en az iki kez okuyup , not defterinize yazdınız mı ? fönla ilgili linki margarinliyorum aşağıya... yolla gelsin....
https://www.aktifportfoy.com.tr/fon/MJB
-
Mjb fon risk değeri para piyasası fonları ile aynı - "1" olarak belirtilmiş fon sayfası ve yatırımcı bilgi formunda.
Etf ve Byf'lere yatırım yapan bir fon için risk değeri uyumusuz gibi.
-

Originally Posted by
friendly_1980
bu normal mi?
Yönetim Ücreti:
Yıllık %2
-

Originally Posted by
tradestop
Mjb fon risk değeri para piyasası fonları ile aynı - "1" olarak belirtilmiş fon sayfası ve yatırımcı bilgi formunda.
Etf ve Byf'lere yatırım yapan bir fon için risk değeri uyumusuz gibi.
Mejburen fönünün yatırımcı bilgi formunda oradaki 1 rakamının görüktüğü yerin altındaki yazılarda başka bir rakam daha yazıyor...
-

Originally Posted by
Byccx
bu normal mi?
Yönetim Ücreti:
Yıllık %2
normal , çünkü yurtdışı ETF işlemlerindeki alış satışlar , saklama maliyeti falan filan... yönetim ücretini fazla margarinlememiş ... başka fönların uygulanan yönetim üjretleri ile kıyaslayınız... yeşşaaa.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri