1 gunumu bankalari gezerek harcadim ama mt ler 32 gunluk maksimum verecegimiz oranpar budur diyerek beni bu sekilde parami yatirmaya yonlendirmeye calisti bana gorede parayi 1 aylik baglamak daha makul ve mantikli geldi vademin gelmesine daha 2 gun var son gun gene gezecegim olmazsa gunluk en fazla oran veren tavsiyeniz banka varsa ona da gecebilirim vov hesab iyiydi sanirim gunluk icin yanlis bilmiyorsam eger
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yazı yazarken ne yazdığınıza dönüp bir bakmanızı tavsiye ederim. 1-2 bekleyerek 16 dan bağlayınca valör farkını verecen mi ? Haydi biz ucuza kaptırdık '' aptalız '' sen ne yaptın ? Kaçtan bağladın ? Bu kafayı güzelleştiren şeyden ben de istesem mi bilemedim ki . Bankaya 36 gün parayı kullanma izni veriyormuşuz, gerçekten mi arkadaşım ? Oysa sen 35 gün vade deyince sadece akşamları bankaya bırakılan ama sabah kalkınca senin tasarrufunda olan para istiyorsun sanırım. Öyle bir dünya keşfedersen yer ayırtmayı unutma.
Tam da son 5 gündür topik gerçek amacına uygun şahane işliyor derken nazar değdi. Huzur bozmaya, akıl çelmeye gelenleri daha ilk cümlesinde anlıyoruz. İyi niyetle yazan sn.dudu , özim gibi nikler borsayı - doları övseler de temelin de mevduatçıdırlar.
Biz amatörce 300-500 bin tl. yönetirken, bankalar profesyonel ticari kuruluştur. Elbette her türlü albeniyi kullanarak ; kiraz , vov, turuncu, mavi, oksijen gibi hesaplara para çekmeye çalışacaklardır. Ama yıllık baz da ince hesaba vurunca üç aşağı beş yukarı aynı orandır. Burada bizler mevcut paranın miktarı ve opsiyon- trade becerimize göre uygun olanı bulacağız.
Mesela ; 100 bin lirası olan ve günlük dolar- altın vb. fırsatları değerlendirmek isteyen oksijeni , 200 ve üzeri olan ama dolar al-sat da yapmak isteyen vov, kiraz seçer.
Yer İmleri