Sayfa 683/1024 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Tl mevduatçı arkadaşlar sizinde artık bu aldatmaca ve pislikten kurtulma zamanınız geldi,görüyorum ki buradaki bazıları yine her zamanki yönlendirme ile uyutma taktiği uyguluyor. Bugün %14 alsanız ne olur 15 alsanız ne olur. ne halta yarar? dolar faizinin %4,75'i zorladığı bir ortamda 10 puan faiz farkı için her an devalüe olacak TL de neden kalınır? bu soruları kendinize sorun. 4,5 yıllık trende baktığımız zaman bu devaller ortalama %25 ile sonuçlanmış durumda. bu durumda gelecek devalde 25-10 = %15 kaybı her türlü yaşayacaksınız.buna stopajı hariç tuttum onu katınca kayıp %20'e doğru gidiyor. Şimdi ekonomi KGF uyuşturucusu ile daha fena bir durumda. hasta kanserli ama morfinle ölüme terk ediyorlar. Göreceksiniz 3 aya kalmadan TL emisyonunu mecburen coşturacaklar buna mecburlar, bir kere o KGF uyuşturucusuna bulaştınmı öyle kolayca kurtulamazsın. döviz rezervlerinin ve kamu kaynaklarının hovardaca satılması durumu iyice içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Artık az ve öz buralarda olacağım, inşallah herkes kendini bu soygun düzeninden kurtarır... para kolay kazanılmıyor.
    Sonunda gerçekleri rasyonel bir şekilde yorumlayan biri çıktı bu forumda.

1 gunumu bankalari gezerek harcadim ama mt ler 32 gunluk maksimum verecegimiz oranpar budur diyerek beni bu sekilde parami yatirmaya yonlendirmeye calisti bana gorede parayi 1 aylik baglamak daha makul ve mantikli geldi vademin gelmesine daha 2 gun var son gun gene gezecegim olmazsa gunluk en fazla oran veren tavsiyeniz banka varsa ona da gecebilirim vov hesab iyiydi sanirim gunluk icin yanlis bilmiyorsam eger

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku
    1 gunumu bankalari gezerek harcadim ama mt ler 32 gunluk maksimum verecegimiz oranpar budur diyerek beni bu sekilde parami yatirmaya yonlendirmeye calisti bana gorede parayi 1 aylik baglamak daha makul ve mantikli geldi vademin gelmesine daha 2 gun var son gun gene gezecegim olmazsa gunluk en fazla oran veren tavsiyeniz banka varsa ona da gecebilirim vov hesab iyiydi sanirim gunluk icin yanlis bilmiyorsam eger

ing eturuncu günlük %14
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku

şubeye git e turuncu açtır günlük %14 gayet iyi bence. 32 gün dersen Burgan ve odeadan şaşma diğerleri ile uğraşma hiç.

5.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    banka parayı ucuza kaptım diye 1000 kez sevinç çığlığı atmıştır, 1-2 gün beklesen 16 rahat alırdın, çok ucuza kaptırmışsın paranı çokkkk, aylık neti %2 bile değil, neti 1, küsür civarı birşey olmalı, 36 gün para kullanım izni birde direk bankada, bunuda hesaba katmak lazım
    Yazı yazarken ne yazdığınıza dönüp bir bakmanızı tavsiye ederim. 1-2 bekleyerek 16 dan bağlayınca valör farkını verecen mi ? Haydi biz ucuza kaptırdık '' aptalız '' sen ne yaptın ? Kaçtan bağladın ? Bu kafayı güzelleştiren şeyden ben de istesem mi bilemedim ki . Bankaya 36 gün parayı kullanma izni veriyormuşuz, gerçekten mi arkadaşım ? Oysa sen 35 gün vade deyince sadece akşamları bankaya bırakılan ama sabah kalkınca senin tasarrufunda olan para istiyorsun sanırım. Öyle bir dünya keşfedersen yer ayırtmayı unutma.

6.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    banka parayı ucuza kaptım diye 1000 kez sevinç çığlığı atmıştır, 1-2 gün beklesen 16 rahat alırdın, çok ucuza kaptırmışsın paranı çokkkk, aylık neti %2 bile değil, neti 1, küsür civarı birşey olmalı, 36 gün para kullanım izni birde direk bankada, bunuda hesaba katmak lazım
    1-2 gün beklesen %16 alır mıydı, bir hafta beklese %18, bir ay beklese %22 rahat alırdı herhalde.

senin içine pazarcı mı kaçtı, yoksa pazarcı zaten içinde miydi..?

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    şubeye git e turuncu açtır günlük %14 gayet iyi bence. 32 gün dersen Burgan ve odeadan şaşma diğerleri ile uğraşma hiç.
    eturuncuya parayı nasıl yatıracağım.Şubeden yatırabiliyor muyum?Şimdiden teşekkürler.

8. Tam da son 5 gündür topik gerçek amacına uygun şahane işliyor derken nazar değdi. Huzur bozmaya, akıl çelmeye gelenleri daha ilk cümlesinde anlıyoruz. İyi niyetle yazan sn.dudu , özim gibi nikler borsayı - doları övseler de temelin de mevduatçıdırlar.

Biz amatörce 300-500 bin tl. yönetirken, bankalar profesyonel ticari kuruluştur. Elbette her türlü albeniyi kullanarak ; kiraz , vov, turuncu, mavi, oksijen gibi hesaplara para çekmeye çalışacaklardır. Ama yıllık baz da ince hesaba vurunca üç aşağı beş yukarı aynı orandır. Burada bizler mevcut paranın miktarı ve opsiyon- trade becerimize göre uygun olanı bulacağız.

Mesela ; 100 bin lirası olan ve günlük dolar- altın vb. fırsatları değerlendirmek isteyen oksijeni , 200 ve üzeri olan ama dolar al-sat da yapmak isteyen vov, kiraz seçer.

Sayfa 683/1024 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •