1 gunumu bankalari gezerek harcadim ama mt ler 32 gunluk maksimum verecegimiz oranpar budur diyerek beni bu sekilde parami yatirmaya yonlendirmeye calisti bana gorede parayi 1 aylik baglamak daha makul ve mantikli geldi vademin gelmesine daha 2 gun var son gun gene gezecegim olmazsa gunluk en fazla oran veren tavsiyeniz banka varsa ona da gecebilirim vov hesab iyiydi sanirim gunluk icin yanlis bilmiyorsam eger
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yazý yazarken ne yazdýðýnýza dönüp bir bakmanýzý tavsiye ederim. 1-2 bekleyerek 16 dan baðlayýnca valör farkýný verecen mi ? Haydi biz ucuza kaptýrdýk '' aptalýz '' sen ne yaptýn ? Kaçtan baðladýn ? Bu kafayý güzelleþtiren þeyden ben de istesem mi bilemedim ki . Bankaya 36 gün parayý kullanma izni veriyormuþuz, gerçekten mi arkadaþým ? Oysa sen 35 gün vade deyince sadece akþamlarý bankaya býrakýlan ama sabah kalkýnca senin tasarrufunda olan para istiyorsun sanýrým. Öyle bir dünya keþfedersen yer ayýrtmayý unutma.
Tam da son 5 gündür topik gerçek amacýna uygun þahane iþliyor derken nazar deðdi. Huzur bozmaya, akýl çelmeye gelenleri daha ilk cümlesinde anlýyoruz. Ýyi niyetle yazan sn.dudu , özim gibi nikler borsayý - dolarý övseler de temelin de mevduatçýdýrlar.
Biz amatörce 300-500 bin tl. yönetirken, bankalar profesyonel ticari kuruluþtur. Elbette her türlü albeniyi kullanarak ; kiraz , vov, turuncu, mavi, oksijen gibi hesaplara para çekmeye çalýþacaklardýr. Ama yýllýk baz da ince hesaba vurunca üç aþaðý beþ yukarý ayný orandýr. Burada bizler mevcut paranýn miktarý ve opsiyon- trade becerimize göre uygun olaný bulacaðýz.
Mesela ; 100 bin lirasý olan ve günlük dolar- altýn vb. fýrsatlarý deðerlendirmek isteyen oksijeni , 200 ve üzeri olan ama dolar al-sat da yapmak isteyen vov, kiraz seçer.
Yer Ýmleri