Sayfa 312/1003 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Sindoma53 de, uzaktan iyi görünüyor, söylediklerini yapabiliyorsa.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Temel tarafta söylediğimden daha iyiyim sanırım.

Viopta ne söyledim ki habire batıyoz martta 120 binlik olduk, deliği kapatamadık daha dayu, buraya yazıp da batak olmayan varsa dicek bişeyim yok batağız heppimiz da

2. Uzun vade de ereğli ve Ford alan katlamıştır belki, eskiden tüp vardı o da eskisi gibi değil, 2019 a kadar o rda da parayı katlayan olmuştur ama 2019 fiyatında şuan, gidemiyor artık tahta, nazar değmiş olabilü
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Uzun vade de ereğli ve Ford alan katlamıştır belki, eskiden tüp vardı o da eskisi gibi değil, 2019 a kadar o rda da parayı katlayan olmuştur ama 2019 fiyatında şuan, gidemiyor artık tahta, nazar değmiş olabilü
    Abicim uzun vade al malak gibi yat amerikada buffett olursun bizde kesin cukel, kepez alırsın anandan emdiğini burnundan getirirler. Ortadoğu dayu burası. Efendilik arayan iskandinavyaya gitsin burda adamı yürürken...

4. 11 senede 24 kat katlamak yeterli olur mu .
     Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Kabaca dedim 6 ya katlayan olsun hadi var mı?

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. 5 senede 8 kat yapanda var .

6. ben biraz uzun vade portfoy yapmaya calisiyorum
    biraz isdemir aldim
    yalniz bankalar beni cok cekiyor nasil bir haber yada sebeb bulurlar orasini bilemem ama sayet yukariya dogru gidecekler ise hareketleri cok sert olmali %4 5 i bir gunde yapmalilar
    ykb de 2.56 iken emri yazdim son anda gondermekten vazgectim senin ykb mesajini gordum burda sonra yeniden tahtaya dogru uzandim ama nedense elim gitmedi
    bugun niyetlendim gapli acmis ekrana geldigimde 2.79 alista idi 2.74 den verirlerse alayim dedim vermediler
    simdi emir gonderdim 2.74 de sabah icin verirler belki diye
    Sen hedefe kadar uzun vade tutuyor tutabiliyorsun merak ettigim stop varmi ? 3 den cikarmisin ? yoksa sonuna kadar devam mi ?
    bu seviyelerden alsak sanirim uzun vadede dolar bazinda korur ustune guzelde kar yazar gibi duruyor

o yuzden sordum stop varmi yoksa sonuna kadar devam mi diye
    buralardan alirsam ben en az 2 3 yil tutarim

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abey ne bileyim geçen sefer insanlık ettik, aynı boskurt dayumun dedi gibi 2 den alır 3 den satarıdım senelerdir, 1 kere satmadık, ulan onda da taban taban taban Allah taban. hayvan gibi şey ettiler. Stop lazımmış abey bilemedik.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7. Haa eskiden Birde bim vardı, az az giderdi ama sürekli yükselir di, o da 2020 den sonra yataya sardı, gidemiyor
    yeniler den gözüme çarpan oyunagelen abinin portföyünde de olan enjsa, aynı eski bim gibi az az gidiyor ama sürekli yükseliyor. ytd değildir haa alırsınız düşer sonra vebal almayalım. laf açıldı konuşuyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

8. Uzun vadeye gerek varmi pandemi baslangicinda Traktor 35 liraya verdiler ve 220 leri gordu
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Uzun vade de ereğli ve Ford alan katlamıştır belki, eskiden tüp vardı o da eskisi gibi değil, 2019 a kadar o rda da parayı katlayan olmuştur ama 2019 fiyatında şuan, gidemiyor artık tahta, nazar değmiş olabilü
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 312/1003 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •