16-22 Ekim'de illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayıları açıklandı
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Konyalı yurtsever taraftarların söylediği İzmir Marşı'ndaki hangi sözler sana battı be Rıdvan?
“Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa†marşının neresi seni rahatsız etti?
Devlet televizyonunda Atatürk karşıtlığı yaparak iktidardan bir “Aferin†alabilirsin ama halkın gözünden silinirsin. Belki de silindin bile… Bunu bil!
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/r...er-484314h.htm
sonda fıkra var onuda okuyup.
Yalanlara tokuz dermiyiz?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kasım ayında atandığı Merkez Bankası Başkanlığı görevinden 4 ay sonra alınan Naci Ağbal, mevcut uygulama ile Hazine ve Maliye Bakanlığı müşaviri oldu. Bu durumu, Ağbal'ın sosyal medya hesabındaki unvanını “Hazine ve Maliye Bakanlığı Müşaviri” olarak değiştirmesi ile fark eden piyasalar, "kamuda yeni aktif bir görev" fiyatlamasına geçti.
ABD ve Avrupa ile gerilimin ortadan kalkması TL'ye pozitif yansırken, "Naci Ağbal kamuda yeniden göreve başlamış" fiyatlamasıyla kurda düşüş görece hız kazandı. Dolar/TL gün içi gördüğü en yüksek seviye olan 9,56’lardan 9,46 seviyelerine kadar indi.
Ancak Ağbal'a ilişkin durumun rutin bir uygulama olduğunun anlaşılması sonrasında kur yeniden 9,53 seviyelerine geldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ak Yatırım, portföyüne Arçelik, Bim, Koç Holding ve Yapı Kredi'yi eklerken, Aselsan ve MLP Sağlık'ı portföyünden çıkardı
Cahillik,
Yüzyıllar önce ay tutulmasını bilememek değil
Yüzyıllar sonra 4 medeniyet yıkan bu haydutları aklayan bu paylaşımı yapmaktır...
Ki o medeniyetlerin de astronomi konusunda pek geri olmadıkları iddia olunur...
Formdan düşüyorsun Biritiş...
Bi tatile çık be evlat...
)))
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri