Tefastan osf unu alacağıma özel sektör tahvillerin almak daha iyi değil mi orda da net , yıllık 20 nin üstünde getiri veren tahviller var ayrıca iyi de şirketler var yanlış mı düşünüyorum.
Tefastan osf unu alacağıma özel sektör tahvillerin almak daha iyi değil mi orda da net , yıllık 20 nin üstünde getiri veren tahviller var ayrıca iyi de şirketler var yanlış mı düşünüyorum.
Tek bir öst alirsaniz tumuyle o öst nin riskini almis olursunuz temmerrude dusmesi durumunda tum paranizi kaybedebilirsiniz
Tefastan öst fonu alirsaniz mantik olarak öst sepeti yapmis olursunuz ve riski o fon iceriginde östlere gore bolersiniz fonun icerigindeki bir öst temerrude dusse dahi cok dusuk oranda etkilenirsiniz
Vergilendirme acisindan da fon daha avantajli diye biliyorum
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bosporos, borsacı. Dövizdeyim diye ayak yapıyor.
Adam ne zaman gelse borsa roket roket maşallah, çok iyi bir ay oldu Ekim, darısı Kasım ayına.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hahahahaja 18 EkimSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yılanoğlu mesaiye başladı. 9.62
derken 9.64 oldu ameka
Bişey olmaz. Tuik enflasyon rakamı sallayacak kimse inanmayacak herşey olduğu gibi devam edecek.
Döviz kendini enflasyon oranına göre ayarlıyor zaten. Yıllık enflasyon ne ise o kadar gider çünkü MB de bunu engelleyecek silah yok artık. Onlarda zaten cari açığı azaltacağız falan demeye başladılar.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
ENAGrup Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Ekim ayında %6.90 arttı
E-TÜFE’deki son 12 aylık artış oranı ise %49.87 olarak gerçekleşti.
Yer İmleri