https://pintidegiltutumluyum.com/202...alara-yatirim/
bir okuyucum hesap açmaya çalışmış ancak ülke kısmında Türkiye’yi seçtiğinde bu ülkeden hesap açılamayacağı uyarısı karşısına çıkmıştı. Bende hemen hesap açmaya çalıştım ve ülke kısmına Türkiye ibaresini girdiğimde aşağıdaki uyarı ile karşılaştım.
Geçmiş olsun...
Çıkışlar birer birer kapanıyor
ytd
Bir hedefleri yok...
Önemli olan senin benim paramı sıfır maliyetle kullanmalari...
Faiz getirisi almak haram ama %20 enflasyonun oldugu ulkede senin benim paramı bedava kullanmalarında hiç bir sorun yok anlayışındalar hatta olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorlar...
Bu düşünüş şeklinde de kur için bir hedef koymak mümkün olmuyor...
Acaba hali vakti olanlarindan 1 milyon TL yi 2-3 seneliğine istesem ve 2-3 sene sonra yine 1 milyon TL olarak geri vereceğim desem kabul ederler mi?
Akışına bırakılmadı. İşte bir noktadan yurtdışından paraları getirip yüksekten bozduracaklar. Sonra çat diye şok faiz artırımı. Nasıl olsa soran yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
9,8353 an itibariyle az kaldı 10 TL ye
CB yarın iki kelam eder 10 TL de aşılır. Kasımda faizi biraz daha indirir gelsin 11 ler... Kamyonun freni patlamış aşağı doğru süratli iniyoruz. Sonumuz hayrolaYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri