Sayfa 575/612 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 4,593 - 4,600 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by ismail34 Yazıyı Oku
    Matriks Bilançolar bölümünden

Teşekkür ederiz

2.  Alıntı Originally Posted by Nazar Yazıyı Oku
    Emirhan abi ortaklardan ne kar etmişiz çamlı yemi merak ediyorum bayağı

son çeyrek iştiraklerden 12 milyon net kar katkısı geldi. Bu ilk çeyrek 7 milyon zarar idi.

Yılbaşından beri ise 9,5 milyon net kar elde edilmiş. İlk çeyrek zararını ancak telafi edip kar geçtik. Son çeyrek de en az 17-18 milyon katkı gelir seneyi 27-28 milyon toplam iştirak kar katkısı ile kaparız.

9 ayda iştiraklerden gelen net kar katkısının ( 9,5 milyonun ) dağılımı şöyle ;

YBP 6,5 milyon kar

Çamlı 2 milyon zarar

Desa 4 milyon kar

Pınar foods 1 milyon kar

Toplam ; 9,5 milyon kar

Çamlı Yem de son çeyrek kara döner böylece yılı 25 milyonun üzerinde bir katkı ile kaparız.

3. İnşallah temettü 2 lira civarı alırız zaten enflasyon yüksek 1.5 TL geçen sene ile aynı oluyor zaten yaklaşık umarım yüksek karlar yapar.Çamlı yem balıkları ihracat mı yapıyor o verilere ulaşabiliyor muyuz yani yükseliyor mu yatay mı düşüş mü var gibisinden

4.  Alıntı Originally Posted by Nazar Yazıyı Oku
    İnşallah temettü 2 lira civarı alırız zaten enflasyon yüksek 1.5 TL geçen sene ile aynı oluyor zaten yaklaşık umarım yüksek karlar yapar.Çamlı yem balıkları ihracat mı yapıyor o verilere ulaşabiliyor muyuz yani yükseliyor mu yatay mı düşüş mü var gibisinden

Bu sene 1,29 TL net temettü aldık. Gelecek sene net temettü tutarı 1,5 civarı olur. Yani %15 civarı daha fazla. Enflasyonun çok altında değil.

Çamlı yem balıkların tamamına yakınını ihraç ediyor. Geçen sene 30 milyon USD civarında ihracatı vardı. Bu sene daha fazla olabilir.

5. Anladım abi bilgiler için teşekkür ederim. Önümüzdeki sene yapılacak olan Genel Kurula katılmak istiyorum senin öyle bir düşüncen var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by Nazar Yazıyı Oku
    Anladım abi bilgiler için teşekkür ederim. Önümüzdeki sene yapılacak olan Genel Kurula katılmak istiyorum senin öyle bir düşüncen var mı?

Genel kurullar prosedürden ibarettir. Katılsan da çok detaylı bilgi alamazsın. Oradan alacağın bilgiyi zaten maille yatırımcı ilişkileri bölümü de veriyor.

Edecekleri çok yuvarlak sözler ve kalıplaşmış ifadeler olacaktır.

Hiçbir soruya derin , ayrıntılı ve gerçekten doğru olan cevabı vermezler. O yüzden genel kurula katılmayı düşünmüyorum. Ama ne oluyor genel kurullarda diye merak ediyorsan katılabilirsin. En azından deneyim olur merakını giderirsin. İyi olur yani tecrübe olur.

7. PETUN ilgi yok gibi

3. çeyrek karlılık güzel

24-25 TL gelen çanağının çıkışında gözüküyor.

Hissenin tekniği ve temeli güzel duruyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. kagıt gitmemek için yemin etmiş gibi...en ucuz kagıtlardan biri 12 aylık bilançonun daha iyi gelecegini varsayıyom...birinin malı var galiba onu alamadılar...ben param ölçüsünde buralardan alıyorum...

Sayfa 575/612 İlkİlk ... 75475525565573574575576577585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •