Sayfa 358/1003 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    [QUOTE=efe78;5590589]
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Doların düşmesi ve borsaya ralli gelmesi gerekmez mi o durumda..

Bu düşünce beni gerçekten düşündürdü...demekki inanıyorsunuz iktidardan düşünce Türkiye'de iyi şeyler olacağına...dövizin düşeceğine,işsizliğin azalacağına,ekonominin düzeleceğine,emperyalist kuşatmanın biteceğine...ama neler olabileceği kısacık zamanda ortaya çıktı...tam bir kaos,Türkiye'nin bölünmesi,paylaşılması,Libya gibi çok tırmalarız...dua et de Tayyip Erdoğan'a bir şey olmasın...
    Bu düşüncede beni gerçekten düşündürdü... Hala bu kanser yapının ülkeye faydalı olduğunu düşünen kişilerin olması. rte döneminin sonu, Cumhuriyetin kurulmasından itibaren bu ülkenin başına gelen en iyi şey olacaktır. Sonrasında MUTLAK OLARAK büyük bir refah gelecektir. Büyük derken, relatif bir refah. Şu an bulunduğumuz noktaya göre. Yoksa 20 yılda 50 yıl geri götürdükleri için, ülkenin kendini toplaması için minimum bi 10-15 yıla ihtiyaç var.
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

2. Arkadaşlar, pala mazot ikmali için mola verdi gibi görünüyor, çok sert alabilir dikkat derim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Çakal bademspor , bakın Erdoğana bişey olursa borsa düşer dolar fırlar mesajımı vermiş oldu bizlere şimdi...
    Borsa tarihi boyunca borsanın boğa tayfasına rte kadar eziyet çektiren başka yönetici olmamıştır. TL ye sürekli değer kaybettiren, dövizi güçlendiren, faizi azdırıp, finans piyasalarını bozan. Yani inandıramayacakları tek şey, borsacılara rte sonrasının kötü olacağı algısıdır. rte sonrası borsa için mutlak olarak çok iyi olacaktır...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4. Terbiyesizlik başka bir şey değil.Yalancı çoban gibi kurt geliyor vs.....Bu kadar basiretsizlik tutarsızlık olur mu ???????evlerden ırak sanki savaş çıktı.abd liler iran perol tankerini durdurmaya çalışmış gibi haberler her zaman oluyor yani
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    sildim...buradan görüp kuşlu sitede yorumlanmasın..

6. [QUOTE=Ariakas;5590640]
     Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku

Bu düşüncede beni gerçekten düşündürdü... Hala bu kanser yapının ülkeye faydalı olduğunu düşünen kişilerin olması. rte döneminin sonu, Cumhuriyetin kurulmasından itibaren bu ülkenin başına gelen en iyi şey olacaktır. Sonrasında MUTLAK OLARAK büyük bir refah gelecektir. Büyük derken, relatif bir refah. Şu an bulunduğumuz noktaya göre. Yoksa 20 yılda 50 yıl geri götürdükleri için, ülkenin kendini toplaması için minimum bi 10-15 yıla ihtiyaç var.
    Şu konuda katılmayacağım..
    EĞER EĞER EĞER...IF..
    AKP tertemiz giderse

MAX 2 sene içinde uçuşa geçeriz..2001 de de aynısı oldu..

Ama ben AKP nin öyle sakin sakin yaw ne yapalım seçimi kaybettik iyi olan kazandı..ahaaaa ıhhh al iktidarı demesini BEKLEMİYORUM..

7. metastaz olma ihtimali mevcut.
    açıklamayı bekliyecez.

8. 13:00 saatlik kapanışta nasıl bastılar piyasaya öyle... Herkes algocu olmuş kim kaldı manuel el yordamıyla alan veren

Sayfa 358/1003 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •