Sayfa 296/1312 İlkİlk ... 1962462862942952962972983063463967961296 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Anlamadigim bir sey var

butun medyada Bill Gates in Bodrumda 3MM metrekarelik yer aradigini ciftlik kuracagini soyluyor

Simdi bu adam dunyanin en zenginlerinden biri. Yuzmilyarlarca dolari var. Adamin etrafindaki danismanlar uzmanlar alanin en iyisidir eminim

Yani dunyada daha guzel daha temiz bolgeler var denizi daha guzel olan daha temiz olan yerler varken neden Bodrum?

Olayi anlayan varmi? Ciftlik deniyor da yani ciftlik kurmak icin daha anlamsiz bir yer dusunemiyorum. Hakkaten anlam veremedim

2. Multi zenginlerin dünyanın her yerinde ama her yerinde arazisi vardir.. Mümkün olsa aydan yer alırlar marstan yer alırlar. Dünyanın milyonlarca hali var yarın ne olacağını kimse bilemez. Mesela yarın ABD ile her hangi bir zenginin papaz olmayacağını kim garanti verebilir. Yada çok büyük bir iklim krizinin olmayacağını, ben o kadar zengin olsam vallahi kuzey Kore'den bile arsa alırdım. Belkide bir çok zenginin vardır.

*** Albaraka faizsiz kazanc

3. Yani sadece Türkiye için değil alımları biz sadece buradakileri duyarız. O da belki duyarız.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Didim nasıl bir yer ? her dem nemli mi ? havası nasıl ? inşaat reklamları çıkıyor...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. 3 milyonluk dairenin kirası 4 bin ancak ediyor .

Ya kira ucuz ya ev pahalı mantığım almıyor

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    3 milyonluk dairenin kirası 4 bin ancak ediyor .

Ev pahalı açık

7. 2-2.5 milyon köpük var o evde

8. Nerdeymiş o ev ya ? 1 milyonluk evimden 3 bin TL kira alıyorum. 3 milyonluk dairelerin kirası 8-9 bin bandında. Sallamayın artık bu kadar

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    3 milyonluk dairenin kirası 4 bin ancak ediyor .

Sayfa 296/1312 İlkİlk ... 1962462862942952962972983063463967961296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •