Sayfa 175/616 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Şansımız varsa borsa inmesin yoksa vay halimize vay dün engelleme tuşu ariyanlar belki bugun sat tusuna basmistır kimseye guvenmeyin acımazlar yok ben beklicem bu satılirmi falan filan kendi bildiğinizden vazgecmeyin babasınin oglumusun elindeki erir gider acimadan çakarlar.

2. Şükürler olsun bugun bi tek polden kaybettik sepetimizin meyvelerini yiyiyoruz bi çürük pol çıktı 4 aylikta polho kazanc malasef 0 biz yazdikca bazilari bozuluyo hakli olabilir isteriz hep beraber kazanalım bi gercek var kolay olmuyo bu işler nasıl kaxanacağini bileceksin bistte kağıt çok burdan olmazsa başkasında allah hepimize polde sabır versin .

Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Yok işte. Cepten çıkmıyor belki de. Laptop da denemek lazım. Üşenmeyim engeli basayım bıktım mk ya
    )))
    önemli bir şey varmı yine kendi çalmış kendi oynamış

dişe dokunur bir şey yazarsa engel yapmayan kaldıysa alıntılarsa iyi olur
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

4.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    )))
    önemli bir şey varmı yine kendi çalmış kendi oynamış

dişe dokunur bir şey yazarsa engel yapmayan kaldıysa alıntılarsa iyi olur
    Gecti borun pazari sür esegini nigdeye ben zararlarimi kurtardim sepetteki hisselerim sayesinde bi bak istersen şöyle neler oluyo diye yükledim merak etme pole çok rahatım .

5. kartal 41, sen hepimizden bilgilisin, iyi yatırımcısın da ne mok işin var polhoşş da. Yorumların o kadar boş ki. İnan topiğe bakıyorum son yazanda ilk yazanda sen olduğun için buraya gelip okumuyorum. O kadar hakarete rağmen hala burada saçmalamaya devam ediyorsun. sana ne milletin yatırımından ,ne yi alıp satacağından. yeter artık sınırları zorlama. başka işin yokmu.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

6. Ben engeli bastım rahatım. Tavsiye ederim :D

7.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    kartal 41, sen hepimizden bilgilisin, iyi yatırımcısın da ne mok işin var polhoşş da. Yorumların o kadar boş ki. İnan topiğe bakıyorum son yazanda ilk yazanda sen olduğun için buraya gelip okumuyorum. O kadar hakarete rağmen hala burada saçmalamaya devam ediyorsun. sana ne milletin yatırımından ,ne yi alıp satacağından. yeter artık sınırları zorlama. başka işin yokmu.
    Sende alacagini almişinburdan belli hepimize girdimi polde girdi ben yinede burda hep polu gitmesede yazdim elimde vardi ykb pgasus aldim zararlar kurtuldu buda kolay değil yıllarin birikimi var saat başi 10 kişi burayiokuyo sende okuyosun mucuze filmi gibi bekliyoruz neler olucak diye hakaret eden once adam olsun yatirimci olsun biz burda birine dedikmi bişey yok diyebilirdimde son 3 ayda çogu kagit %25 %30 yükseldi pol 0 yükselmedi dedikmi zoruna giden okumaz engeller biter adammi gibi yazsin cevapta veririz bildigim konu var yazmam yazanda yok sanada söylim şuan zararlar kurtuldu ya .......keyfi yapiyom çogunuda pole koydum 200 binin üstunde hissem belki benide bekliyodur satsin diye .

8. Bu forum Polisan Holding değilde kartal 41 adlı forum üyesinin sahibi olduğu sayfa gibi.sizden ricam lütfen laflarınıza biraz daha dikkat edin ve sayfa sahibi gibi davranmayı bırakın o kadar fazla mali olup yüksek miktarda zararda olan insanların sinirlerini fazla zorluyorsunuz rica ediyorum artık şu tavırlarınızı biraz daha dikkatli şekilde sayfamıza yansıtın

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 175/616 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •