Sayfa 161/1002 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Bak ne demişim o kaça:

....

SANMAYIN Kİ O YAZDIKLARINIZDAN BİZ RAHATSIZ DEĞİLİZ VE MUHALİF DEĞİLİZ.

...

Neymiş?

Okumayan bi robot musun sen?

Yoksa ÖZÜRLÜ mü?

Hangi tarife uyar sana?

O yazdığın aşağılık sözcükleri bir bir iade ederim sana da önce sen şunu söyle:

Mansur Yavaş kim?

Mansur Yavaş hangi partide?

Mansur Yavaş da partisinin politikalarını destekliyor mu?

Partisinin adayı Mansur Yavaş mı?

O partinin başkanı kendini aday görmüyorsa başkanlıkta işi ne?

Kendi aday olmayacaksa seçilen Mansur Yavaş parti başkanının ardında mı protokolde yer alacak?

Defter

Kitap

Cep telefonu

Tablet

Bilgisayar

Tanıdık akademisyen vs

HERŞEY serbest sana o kaça...
    Sen laftan anlayan bir varlık değilsin.Sokakta ki kaldırım taşı neyse senin de ondan farklı kalır bir yanın yok.Sana küfür etsem yine anlamazsın,neden küfür yedim diye sorgulamazsın.O yüzden sen paralı askerlik yapmaya devam et.İfade özgürlüğü olan bir mecra burası,yakında tası tarağı toplar gidersin.Senin gibi çok çomar gördü buralar,hepsininde ampulü patladı.

Opec+, 400.000 varil/gün petrol üretimi artışının devamında anlaşma sağladı
    -opec+, bir sonraki toplantısını 2 aralık'ta yapacak-kaynaklar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Bu mka55 in yazı- hitap tarzı,saray soytarısı , Gazeteci kılıklı ,Cem küçük isimli magandaya benziyor..

Kap : Tcell

Şirketimizin Yönetim Kurulu, Paycell markasıyla yenilikçi ödeme çözümleri sunan bağlı ortaklığımız Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş.'nin mevcut ve farklı pazarlarda büyümesinin hızlandırılarak iş hacminin büyütülmesi stratejisi kapsamında, şirkete kaynak sağlanması amacıyla kısmi hisse satışı alternatiflerini değerlendirmeye karar vermiştir. Satış sürecinin yönetimi için yatırım bankası J.P. Morgan Securities plc'ye yetki verilecek olup, potansiyel yatırımcılarla görüşmeler bu ay itibarıyla başlatılacaktır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kap : Tcell

Şirketimizin Yönetim Kurulu, Paycell markasıyla yenilikçi ödeme çözümleri sunan bağlı ortaklığımız Turkcell Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş.'nin mevcut ve farklı pazarlarda büyümesinin hızlandırılarak iş hacminin büyütülmesi stratejisi kapsamında, şirkete kaynak sağlanması amacıyla kısmi hisse satışı alternatiflerini değerlendirmeye karar vermiştir. Satış sürecinin yönetimi için yatırım bankası J.P. Morgan Securities plc'ye yetki verilecek olup, potansiyel yatırımcılarla görüşmeler bu ay itibarıyla başlatılacaktır.
    seans içi böyle bir haber düşmesi bana çok ilginç geldi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bu mka55 in yazı- hitap tarzı,saray soytarısı , Gazeteci kılıklı ,Cem küçük isimli magandaya benziyor..
    Bunun suratı da, onun yüzü gibi mabadıma benziyorsa, hiç şaşırmam.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    İki gündür, TGRT TV haberlerde ,ballandıra ballandıra ihlas haber ajansının, Borsada en çok artan ve yatırımcısına para kazandıran, yüzünü güldüren,güvenini boşa çıkarmayan hisse olduğunu anlatıyorlardı...Kağıt bugün defalarca devre kesip Yerlere paspas olmuş.Halka ırz fiyatına 4.60 TL ye inmiş... TGRT nin hiç sesi çıkmıyor..!..
    Bakalım ,diğer günlerde haber yapacaklar mı.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,419
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bunun suratı da, onun yüzü gibi mabadıma benziyorsa, hiç şaşırmam.
    Bunların yüzünden devamlı mahkeme görüyorum,elbet birgün devran döndüğünde keser sapı dönerya o sapı...

Sayfa 161/1002 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •