Ozellikle borclanma hususunda Tr yi ilk kandiran Salomon Celikel isimli herif
Ben dunyada raslantiya inanmiyom Abi
Stalin celik el demek oteki de ha demir ha celik
Bi sekilde konuclanip icerden opturmusler Dolarizasyonla
Ozellikle borclanma hususunda Tr yi ilk kandiran Salomon Celikel isimli herif
Ben dunyada raslantiya inanmiyom Abi
Stalin celik el demek oteki de ha demir ha celik
Bi sekilde konuclanip icerden opturmusler Dolarizasyonla
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Merkez bankasý
-resmi rezerv varlýklarý 28 ekim itibarýyla 123,9 milyar dolar(önceki 125,8mlr)
-döviz varlýklarý 28 ekim itibarýyle 76,4 milyar dolar(önceki 78,16mlr)
-altýn cinsinden rezerv varlýklarý 29 ekim itibarýyla 39,68 milyar dolar(önceki 39,77mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
One world 1 dunya
Bunun temeli 80 yil once atilmis olmali ama 10 yildir dillendiriyolar
Soylece
Borclandir devletleri gebe birak kendine
Ic ve dis goc ile corbayi sulandir Ozal bey ile dogudan batiya goc Sindi de diger yerlerden
Yani durduk yere kimse 1 dunyayi kabul etmez
Once muhtac edecen icini bosaltacan Kof olucak ici Koftiden
Gerisi zate gelir
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
yeþil dolar demek . eskiden öyle derdik. sterline kraliçe marka çeyrek falan filan ...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Senin zýrva dediðin þeyler þuanda Türkiye’nin gerçekleri,hayatýn kendisi.Benim adayým sizin çek senet dolandýrýcýsý diye iftira attýðýnýz MANSUR YAVAÞ.Gerçekler karþýnda susan dilsiz þeytandýr.Yalamayý býrakýp aklýnla vicdanýnla davranmaya çalýþ,tabi sülük deðilsen,menfaatin yoksa.Ama paralý askersen sana ne söylesem boþ.Çok þükür sorgulayan insanlarýz.Hatta sizden daha fazla inançlýyýz.Çünkü vicdan ve akýl sahibiyiz.Her insan ölümlü.Sana tavsiyem kimsenin gemisine binme.Devran döndüðünde kucaða oturursun sonra.Stalini Mussoliniyi Hitleri býrak,örnek alacaksan Mustafa Kemal ATATÜRK’ü örnek al.Çünkü bu iktidar bile hala onun mirasýný yiyor.
Bak ne demiþim o kaça:
....
SANMAYIN KÝ O YAZDIKLARINIZDAN BÝZ RAHATSIZ DEÐÝLÝZ VE MUHALÝF DEÐÝLÝZ.
...
Neymiþ?
Okumayan bi robot musun sen?
Yoksa ÖZÜRLÜ mü?
Hangi tarife uyar sana?
O yazdýðýn aþaðýlýk sözcükleri bir bir iade ederim sana da önce sen þunu söyle:
Mansur Yavaþ kim?
Mansur Yavaþ hangi partide?
Mansur Yavaþ da partisinin politikalarýný destekliyor mu?
Partisinin adayý Mansur Yavaþ mý?
O partinin baþkaný kendini aday görmüyorsa baþkanlýkta iþi ne?
Kendi aday olmayacaksa seçilen Mansur Yavaþ parti baþkanýnýn ardýnda mý protokolde yer alacak?
Defter
Kitap
Cep telefonu
Tablet
Bilgisayar
Tanýdýk akademisyen vs
HERÞEY serbest sana o kaça...
Yer Ýmleri