Sayfa 428/1003 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Viop XXXVI

SPOT

sanırım bugün mc saatinden sonra satış gelebülür.ama gelmeyedebülür....tam hüstad oldum...verirlerse düşer alırlarsa direnci geçer

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ben burada genel ortalamanın teminatlarının ne kadarını kullandıklarını merak ediyorum. Sanırım çoğunluk %100 civarında gibi görünüyor.
    Teminatın %15i -%30u arası pozda oluyor %100 giren alive arkadaş var ise 500x leverage önerelim

https://twitter.com/TikTokInvestors/...1ewxPYRBA&s=19

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Aslında cautionary gibi bir sistematik edinmek lazım. Ama vadeli geçişlerini sevmiyorum. Spot artırıp azaltmak bana daha kolay geliyor..
    Eğer hisse yatırımın kısa vadeli ise, bir şey diyemem..Ama orta-uzun vade hisse portföyün varsa, hisse yerine endeks satmak çok daha pratik ve avantajlı.

Şimdi ben 50 tane parametreye bakıp, bir hisseyi almaya karar verdiysem..endeks satış yiyecek diye neden hissemi satayım..zaten endeksi yeneceğini düşünmesem almam ki. ha çöküş vs beklesem belki hisse de satarım..ama bu iş beklemekle olmuyor ki.

vadeli, daha doğrusu kaldıraçlı işlemler, finansal piyasaların en büyük buluşu bence..kumarbazlar batabilir..ama ben ilk açıldığından bu yana vadelide işlem yaparım, batmayı hiç beceremedim...yapım müsait değil sanırım, sağlamcı biri oldum hep.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. Bakan görevinin başındaymış
    Ne alaka
    Ne yapalım yani

6. Yonca Gapi kapatti ama endeks tatsiz

7.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Ah işte şimdi CDS ile dolar uyumsuzluğunun nedeni ortaya çıktı. 1 kontrol sembolik olarak da açmış olsam shortu kapatıyorum
    şu Türkiye diğer ülkeler endeks karşılaştırmasını sen koymuştun sanırım tekrar koyar mısın

8. socar sokmuş yayına güzel bir reklam...seneye star vs bir arz daha gelebilir...petkim de küllerinden doğabilir bu arada.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 428/1003 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •