Sayfa 488/1002 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Avrupa’da villa mi güldürmeyin bizim bir akraba villa yaptıracak kendi arsasına 600 bin avro dan kapıyı açıyorlar inşaatçılar
    https://www.spainhouses.net/en/house...a-6066024.html

Yetmez mi?

Barcelona'ya yarım saat uzaklıkta arabayla.

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    birazdan İtalya ' ya gidiyorum. denk geldi yazdığınızla..
    Iyi yolculuklar
    Bon voyage

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    500 Bin dolara Ispanyada ev alırım, buradan s i k t i r olup giderim, haaa... geçimim kötü değil, emme bu memleketin geri zekâlılarından usandım.
    Avrupa’da hem o paraya ev sahibi olursun.!!
    AB vatandaşlıgıda bonus u olur.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Tabletimi hackerlar patlatmış yine o kadar koruma koyuyorum hep patlıyor kendi kendine birşeyler yapıyor insanların işi gücü yok

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Iyi yolculuklar
    Bon voyage
    sağolasın Moruk.. uçaktan instadan foto yollarım ... millet inanmaz falan şimdi ...
    gönder gelsin .....

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    haftasonu cuma geceden , roma ' ya geçiyorum orda 4 gün bazı özel ticari işlerimi halledip , napoliye ineceğim karayolu ile... ahçı uşak hizmetçiler dolu mutfak dolu kiler .... gece olur davetlisin ya klübe ya yatta partiye ... heyyy dolce vita hayat dolce vita hayat , yoktur eşin dolce vita hayat ... birazdan ömer güçlü gelir
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    birazdan İtalya ' ya gidiyorum. denk geldi yazdığınızla..
    Sicilyada palermo civarında 1 Euro ev veriyor.!!
    Belediye.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ev işi bizim oturduğum civarda Bond çanta içinde 1 milyon doları koyan ev arıyor .

Yabancı uyruklular
    Sayko kardeş gıda fiyatlarını sürekli kuruşla aldığını söylersin ev fiyatlarını ise trilyonla..

Çok trol gördüm ama senin kadar bu forumu asimetrik olarak trolleyenini görmedim..

Herkesi çözdüm ama senin kafayı bir türlü çözemedim
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Sicilyada palermo civarında 1 Euro ev veriyor.!!
    Belediye.!!
    İste kanıtı:

https://1eurohouses.com/sicily/casti...atania-sicily/

Sayfa 488/1002 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •