Sayfa 439/563 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Genel kurul haziruna bakarsanız sadece birinde 3 küsür milyon lot var diğerleri 100k 150k yani buraya katılan böyleyse katilmayanlar nasıldır Tahmin ediyorumki bistteki en büyük ortak sayısına sahip şirket budur.Mal ciddi dağıtılmış yani durum çok fena.
    İşin ilginç yanı bu GK'da 3 milyon lota sahip paydaş aslında tüm gündem maddelerini reddedebilecek güce sahipti (toplam 4.9 milyon lot katılım olduğu için). Ama tüm gündem maddeleri %90'ın üzerinde oyla kabul edildi. Yani bu paydaş tüm gündem maddelerini onayladı gördüğüm kadarıyla...
    Gerçi gündem maddeleri reddedilse hukuki olarak sonuçları ne olur, bir faydası olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Belki burada bilen birisi varsa, bizi bu konuda aydınlatır.
    YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    Genel kurul haziruna bakarsanız sadece birinde 3 küsür milyon lot var diğerleri 100k 150k yani buraya katılan böyleyse katilmayanlar nasıldır Tahmin ediyorumki bistteki en büyük ortak sayısına sahip şirket budur.Mal ciddi dağıtılmış yani durum çok fena.
    Kapının diğer tarafında çogunluğu tutturmak icin haber bekleyen milyon lotlu birkac yatırımcısı daha beklemişdir. Veya elindeki vekaleti bir kaş göz hareketi ile işletecek.

Gerçi gündem maddeleri reddedilse hukuki olarak sonuçları ne olur, bir faydası olur mu, olmaz mı bilmiyorum. Belki burada bilen birisi varsa, bizi bu konuda aydınlatır.

Bu nedenle böyle bir ihtimal yok zaten düşünmeye tartışmaya bile değmez. Adamlar yaş tahtaya basmaz ki.
    Son düzenleme : ozmen; 06-11-2021 saat: 00:36.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

Oyak Yatırım 5 Kasım tarihli teknik bülten de Güler Yatırım Holding icin AL önerisi vermis Verdiği gün nerdeyse 830 bin lot hisse alımı gelmis tahtaya. 3-5 gün alıma devam etseler, holdingi alacaklar [emoji846] M.G şirketin piyasa degeri cok UCUZ diyor ama almiyorsa baskalari gelip alir. İmtiyazına da çok güvenmesin bence ?ona da bir yöntem bulunur "ytd"
    Son düzenleme : hayek; 06-11-2021 saat: 11:41.

4. Şirkete güveniyorum ama patrona hiç güvenmiyorum..
    Geçen seferlerdede konuşmak isteyen az bir yatırımcıyı kenara çekip dürüm yedirmişti diye hatirlıyorum..
    Onlarda diğerlerini bir güzel yumuşatmıştı.Oradan Hisse sürekli düştü..
    Adam niye yangına körükle gitsin.Şirkete tepkinin olduğunu biliyor.En ufak bir olumsuzlukta oradaki insanların yükseleceğinide biliyor..
    Hele ki şirket ucuzmuş tutanaklara geri alım yazalım falan tam bir komedi olmuş..samimi değil..
    Bu adam borsanin kurdu..2,16 larda şirket ucuz değilmiydi..ikili dibi falan bilmiyor mu..??
    Hisse sayısı çok fazla ve dağınık.Patron samimiyse şimdiye çoktan ŞAHSİ OLARAK HİSSE ALABİLİRDİ..
    Geri alım için hiçbirşeye ihtiyacı yok..çat çat blok halinde alabilirdi..
    Neyse şirket ŞU BORSADA ÇOK UCUZ..AMA HALA RALLİYE AYAK UYDURAMAYAN HANTAL DEVAM EDİYOR..
    Asla ytd .

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yapilacak tek sey ayse terzinin kocasi olmayan mustafa terzi'nin[emoji846] yonetim kurulu adayi olmamasi icin serh koyulup yeni bir aday onerilebilirdi. bunun icin de ugrasmaya degmez sn. ordinaryus
     Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku

6.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Şirkete güveniyorum ama patrona hiç güvenmiyorum..
    Geçen seferlerdede konuşmak isteyen az bir yatırımcıyı kenara çekip dürüm yedirmişti diye hatirlıyorum..
    Onlarda diğerlerini bir güzel yumuşatmıştı.Oradan Hisse sürekli düştü..
    Adam niye yangına körükle gitsin.Şirkete tepkinin olduğunu biliyor.En ufak bir olumsuzlukta oradaki insanların yükseleceğinide biliyor..
    Hele ki şirket ucuzmuş tutanaklara geri alım yazalım falan tam bir komedi olmuş..samimi değil..
    Bu adam borsanin kurdu..2,16 larda şirket ucuz değilmiydi..ikili dibi falan bilmiyor mu..??
    Hisse sayısı çok fazla ve dağınık.Patron samimiyse şimdiye çoktan ŞAHSİ OLARAK HİSSE ALABİLİRDİ..
    Geri alım için hiçbirşeye ihtiyacı yok..çat çat blok halinde alabilirdi..
    Neyse şirket ŞU BORSADA ÇOK UCUZ..AMA HALA RALLİYE AYAK UYDURAMAYAN HANTAL DEVAM EDİYOR..
    Asla ytd .

Murat GÜLER, dealer olarak piyasalarda işe başlayıp aracı kurum sahibi olacak kadar zenginleşmiş biri.
    Piyasanın en büyüklerindendir kendisi.
    Bu geçmişini eskiler bilir sadece.

7.  Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Murat GÜLER, dealer olarak piyasalarda işe başlayıp aracı kurum sahibi olacak kadar zenginleşmiş biri.
    Piyasanın en büyüklerindendir kendisi.
    Bu geçmişini eskiler bilir sadece.
    İşte bende 2003 den beri borsada olduğum için Güler beyefendinin ismini iyi bilenlerdenim..[emoji16]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yeni borsaci sayilirsiniz [emoji846]

95 98 2001 krizini gormeyenleri yeni borsaci sayiyorum. O mutluluk mutlaka tadilmali idi
     Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    İşte bende 2003 den beri borsada olduğum için Güler beyefendinin ismini iyi bilenlerdenim..[emoji16]
    .

Sayfa 439/563 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •