Sayfa 6739/7020 İlkİlk ... 5739623966396689672967376738673967406741674967896839 ... SonSon
Arama sonucu : 56156 madde; 53,905 - 53,912 arası.

Konu: Sanat Mozaik

1. " Baskalarinin olumu, bir ananin sevgisi ne umurumdaydi benim ? Baskasinin Tanrisindan bana neydi ? Baskalarinin sectigi, kabullendigi hayattan, yazgidan bana neydi ? Degil mi ki, bir tek yazgi, beni ve benimle birlikte, onun gibi bana Kardesim, diyen bir suru ayricalikliyi sececekti! "

2. " Her nesil, suphesiz ki, dunyayi yeniden bicimlendirmek icin cagrildigina inaniyor. Benim neslim ise, onu yeniden sekillendirmeyecegini ve gorevinin bundan daha zor oldugunu biliyor. Bu gorev de, dunyanin kendi kendini yok etmesini engellemektir. "

3. “… veba sevme gucunu ve hatta dostluk duygusunu herkesin elinden almisti. Cunku askin biraz olsun gelecege gereksinimi vardir ve bizler icin kisa anlardan baska bir sey yoktu artik. / À la vérité, tout leur devenait présent. Il faut bien le dire, la peste avait enlevé à tous le pouvoir de l’amour et même de l’amitié. Car l’amour demande un peu d’avenir, et n’y avait plus pour nous que des instants. ” Albert Camus, Veba

Alıntı Originally Posted by Terraluna Yazıyı Oku
    Sayin Dore,

Iyi Pazarlar dilerim.

Cok iyi yapmissiniz. Dinlediginiz icin tesekkur ederim. Vivaldi candir.

Bunu da begenirsiniz sanirim.

https://www.youtube.com/watch?v=NqAOGduIFbg

Bu da techno yorumu ( Bu kizimiz da kendi alaninda iyidir. )

https://youtu.be/mdFrn89x74k

Saygilarimla,
    Kesinlikle öyleymiş

Asıl ben teşekkür ederim bizleri bu sayfada güzellikler ile buluşturduğunuz için

Dinledim hepsini. Harikalar. Sanat dolu bir haftasonu oldu benim için.. Size ve bu sayfayı okuyan sanatseverlere de iyi haftalar şimdiden (bu ikona bayılıyorum bu arada)

Sevgiler

5.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Kesinlikle öyleymiş

Asıl ben teşekkür ederim bizleri bu sayfada güzellikler ile buluşturduğunuz için

Dinledim hepsini. Harikalar. Sanat dolu bir haftasonu oldu benim için.. Size ve bu sayfayı okuyan sanatseverlere de iyi haftalar şimdiden (bu ikona bayılıyorum bu arada)

Sevgiler

Sevgili Dore

Tesekkur eder, iyi haftalar, iyi kazanclar dilerim

Saygilarimla,

6. ' Bes Iyi Roma Imparatoru 'nun ilki ( Marco Cocceio Nerva Cesare Augusto ) Marcus Cocceius Nerva'nin dogum yildonumu ( 8 Kasim 30 )

" Imparatorlugu birakip guvenli bir sekilde ozel hayata donmemi engelleyecek hicbir şey yapmadim. "

" Non ho fatto nulla che potesse impedirmi di abbandonare l'ufficio imperiale e tornare alla vita privata in sicurezza. / I have done nothing that would prevent me laying down the imperial office and returning to private life in safety. "

7. Italyan ressam ( Melozzo di Giuliano degli Ambrosi ) Melozzo da Forlì’nin olum yildonumu ( 8 Kasim 1494 )

Angelo con liuto, 1480

Angeli musicanti, XV secolo

8. Italyan ressam Ippolito Costa’nin olum yildonumu ( 8 Kasim 1561 )

Madonna e santi, XVI secolo ( Mantova, palazzo Ducale )

L'Assunta con Osanna Andreasi, 1575

Sayfa 6739/7020 İlkİlk ... 5739623966396689672967376738673967406741674967896839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •