Sayfa 520/1002 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    En güzeli, balkonda atletle çay sigara yaparak Kıllanan Adam olmakta, baloncukların içinde felsefe yapmakta
    Binbir emekle, yillarla kazanilmis birikimleri korumak, soygunu durdurmak icin doviz aliyor vatandas.

Diger yandan, her sekilde muhalefet imkanini yok ettikleri icin, en etkin tek muhalefet yolu doviz almak oluyor.

Bu tesbitleri yaziyorsun, okumasi az oldugu icin, doviz alin diyoruz saniyor, veriyor kuf'ru.

Egitim sart.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    15-16 yaşlarında bir çocuk galiba bu. Nicklerden isim takmalar, kaçak güreşmeler, bir tür münazara eğilimi...

PKK ile ve FETÖ ile; geçmişte, şimdi ve gelecekte, iş tutan, beraber yürüyen, görüşen, koalisyon yapmaya kalkan, yanılan ve yanılmayanlarla yanıldığını fark eden dahil herkese en ağır küfürleri ettiğimi varsayınız.

İşim var benim, yeter bu kadar.
    Arçil son HDP paylaşımına da yanıt verdim uçmuş...

Okudun kabul ediyorum...

Adreste yanlış AMK...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili yayılmak istenen ahlaksız tezviratlar, bunu fırsat bilip Borsa İstanbul da oyunlar oynayan husumet cephesinin varlığı gözümüzden kaçmayan alçaklıklardır.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-tepki-1883316

https://www.youtube.com/watch?v=72QC...nel=ALATURKATV

6. Birakin yazsin, fikri hisimlarina duyulan nefreti artiriyor.

7.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    ben nerde küfür ettim? Terbiyesiz kadın dedim.. Ben nihal atsız ın şiirlerini okurum.. Leyla zana- kürt açılımı- hdp- bop, ilgi alanım değil
    muhalif siyasi partilerden
    Atsız'ı tanıyan, bilen, seven, saygı duyan
    varmıy mış?

8.  Alıntı Originally Posted by Karaoğlan_ Yazıyı Oku
    muhalif siyasi partilerden
    Atsız'ı tanıyan, bilen, seven, saygı duyan
    varmıy mış?
    Neden olmasın… Muhafazakarlık AKP nin, milliyetçilikte MHP nin tekelinde mi?

Sayfa 520/1002 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •