*Bozkurt REİS GERÇEK işlemleri bu foruma yazmadığını düşünüyorum tersinden %100 değil gerçekte doğru yönde olması temennisiyle
Geçen hafta beni bu petkim öldürdü resmen
çarşamba günü
CB ile ilgili haber olduğu gün
devre kesti
neyse ona alışığız
akşama doğruda piyasa toparladı
ama petkim % 2,5 falan ekside
kapatım tüm pozları
sonraki iki gün toparladı
ben anca
pazartesi belli aralıklarla tekrar girdim
zaten bu
satıp tekrar yukardan yerine koyma
acaip zor bir iş
memedabi gitti gene
geldi obo varsa eksiye geçer bu kainatın en dibidir dedi gitti...
o günden beri endekis yükseliyor...
ondan sona kim bu memedabi demeyin memedabi janti bi abimiz. adabı giyinmeyi iyi bilir. mesela ben pek bilmem.
Bu kağıt oyakta ya da koçta olsa, 20 tl ederi var...şu an bedavadan biraz pahalı..yılların tortusu var üzerinde, dinlenmeye mi alırlar, yoksa milleti döke döke nefes almadan mı giderler orasını bilemem...Bak tüpraş 3 ayda nereden nereye geldi, gün içi bile gevşemedi doğru dürüst.
İşte bunu sahibi azeri çocukları, patronda sıkıntı var, belki o yüzden garip işler olabilir yine.
22 yıldır bu işlerin içindeyim önce toaso, sonra tüpraş..bu kadar düzgün, bu kadar karakterli yükseliş görmedim..her güz az ya da çok 3 ay boyunca çıktı ikisi de...zaten benzer primi yaptılar...hareketi yaptıran da ak yatırımdan işlem yapanlar, artık bıyıklı mı, bıyıksız mı bilmem..tek fon mu, grup hareketi mi on da bilmem.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri