Sayfa 580/1003 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Cauti abi jeton atar atmaz 6 gademe de benim sayemde gitti,
    valla kuzuyu bile zerre merak etmedim. ama seni merak ediyorum..yoksa bofa sen misin tersinden %100 e yakın bir başarın var
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    19.75 üzerine atarsa elimde güzel bir formasyon var atarım

inş bugün yarın bana göre de iyi olması lazım

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Eğer endeks bu dalgada 1800 e gidecekse, 10 tl üstüne bile atabilir. BoFA nın alımları 27 milyon lot oldu. Eğer açıkçı çoksa tavan bile kapatabilir.

Ama 1650 li seviyeleri bu yılın zirvesi olarak öngörmüştüm. Gerçi 1 Ocakta yapmıştım bu öngörüyü, artık değiştirsem ayıp olmaz herhalde
    Bunu dinlenmeye alabilirler , endeks ağırlığı olan diğer tahtaları var dinlenmesi bitip devreye almak isteyecekleri.

4. *Bozkurt REİS GERÇEK işlemleri bu foruma yazmadığını düşünüyorum tersinden %100 değil gerçekte doğru yönde olması temennisiyle

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Daha geçen hafta sidoma ile konuştuk. Petkimde tuhaf şeyler oluyor dedik, şu başlıkta spot ya da vadeli kaç kişi de petkim var, bir elin parmaklarını geçmez. 8 günde en dipten %30 gitti kaşla göz arasında.
    Geçen hafta beni bu petkim öldürdü resmen
    çarşamba günü
    CB ile ilgili haber olduğu gün
    devre kesti
    neyse ona alışığız
    akşama doğruda piyasa toparladı
    ama petkim % 2,5 falan ekside
    kapatım tüm pozları
    sonraki iki gün toparladı
    ben anca
    pazartesi belli aralıklarla tekrar girdim

zaten bu
    satıp tekrar yukardan yerine koyma
    acaip zor bir iş

6. memedabi gitti gene
    geldi obo varsa eksiye geçer bu kainatın en dibidir dedi gitti...

o günden beri endekis yükseliyor...

ondan sona kim bu memedabi demeyin memedabi janti bi abimiz. adabı giyinmeyi iyi bilir. mesela ben pek bilmem.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Eğer endeks bu dalgada 1800 e gidecekse, 10 tl üstüne bile atabilir. BoFA nın alımları 27 milyon lot oldu. Eğer açıkçı çoksa tavan bile kapatabilir.

Ama 1650 li seviyeleri bu yılın zirvesi olarak öngörmüştüm. Gerçi 1 Ocakta yapmıştım bu öngörüyü, artık değiştirsem ayıp olmaz herhalde
    iki gün evvel
    aps si
    tek günde 270 bin arttı
    bofa buradan alıyorsa da
    yeni acılan vadeli pozlar dan
    bence aynı grup kapama yapıyordur

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bunu dinlenmeye alabilirler , endeks ağırlığı olan diğer tahtaları var dinlenmesi bitip devreye almak isteyecekleri.
    Bu kağıt oyakta ya da koçta olsa, 20 tl ederi var...şu an bedavadan biraz pahalı..yılların tortusu var üzerinde, dinlenmeye mi alırlar, yoksa milleti döke döke nefes almadan mı giderler orasını bilemem...Bak tüpraş 3 ayda nereden nereye geldi, gün içi bile gevşemedi doğru dürüst.

İşte bunu sahibi azeri çocukları, patronda sıkıntı var, belki o yüzden garip işler olabilir yine.

22 yıldır bu işlerin içindeyim önce toaso, sonra tüpraş..bu kadar düzgün, bu kadar karakterli yükseliş görmedim..her güz az ya da çok 3 ay boyunca çıktı ikisi de...zaten benzer primi yaptılar...hareketi yaptıran da ak yatırımdan işlem yapanlar, artık bıyıklı mı, bıyıksız mı bilmem..tek fon mu, grup hareketi mi on da bilmem.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 580/1003 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •