Sayfa 692/1002 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Bugun durumlar iyi gibi ne dersiniz..

KRF biraz eksi gibi ama diger taraflardan belki toparlar
    RDP de ona keza diger taraflardan umutluyuz

IJP ile IJZ de henuz pozitif gorunuyor
    MJB de icerdigi 3 fondan ikisi pozitif
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bilmemek ayıp değil, biliyormuş gibi yaparak ukalalık yapmak ayıp. Herkes her konuyu bilmek zorunda değil. Otomobili kullanabilirim ama, motor veya kaporta işini bilmem .

İnternet işi de biraz öyle. Gençler daha fazla şeyi daha çabuk kavrıyorlar. Ben excel ' i kullanırım ama çok detaylı bilmem. O nedenle de kimseye detay sormuyorum. Zira uzaktan anlatsa da kavramam zor. O halde insanların zamanını da çalmak istemem.

Velhasıl , bilgi hazinedir. hoşgörü de içindeki malzemedir.
    ya benim bahsettiğim tiplerin hali ayıp demeyelim de cehalet direk. ama excel bilmemek cahillik değil tabiki. ileri düzey bir konu. ben de onu demeye çalıştım aslında. 1 milyona tam 15 senedir 1 lira demeyi öğrenemeyen adamlara exceli yazarak nasıl anlatabilirsinki..seni ve kendini geliştirmek için emek veren azınlıktaki insanları tabiki tenzih ederim.

+1
    milyar da milyar hay essek arisi soksun hehe

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    1 milyona tam 15 senedir 1 lira demeyi öğrenemeyen adamlara...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    forumdaki üyeliğimi bitireceğim . bu sefer artık fazla oldu. her seferinde bi şans daha diyoruz maalesef olmuyor... hakkınızı helal edin
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    forumdaki üyeliğimi bitireceğim . bu sefer artık fazla oldu. her seferinde bi şans daha diyoruz maalesef olmuyor... hakkınızı helal edin
    Hayırdır hamza ne oldu? Bu excel muhabbetlerini üzerine mi alındın yoksa? takma kafanı. Öyle olsa bile foruma küsmek, terketmek hata olur. Yazılır çizilir unutulur gider. Fazla alınmaya gerek yok.Bir not da mesaj yazan arkadaşlara işte excelden şöyle yapacaksın falan diyorsun iyi de o yapılacak şeyi tam olarak açıklayamıyorsan o mesajı yazmamak en iyisi. Bak olay nerelere geliyor. Eğer başka bir şey yoksa yazdığım gibi ise tabi.

6. Fibada bu tarz seyler olur bende tum portfoy fibada 2 yildir neler gordum
    Must hizmetlerini arayip itiraz edin duzeltsinler amerika tatilse diger banka nasil almis
    Fibada bunlar olur ben 8 10 kez bu tarz yanlis eksik ve hatali islemleri arayip duzelttirdim.
    Ayrica subeden mt yide arayip iletin
    Oda duzelttirir
    Bide fibadaki islemleri ben gunluk kontrol ediyorum hatali islemler yapilabiliyor.
     Alıntı Originally Posted by Soda Yazıyı Oku
    İyi akşamlar herkese, 10 Kasım'da iki farklı bankadan eurobond borçlanma araçları fonu alım emri verdim(öğleden önce); her ikisi de alım 1, satım 3 gün valörlü; Vakıfbank'tan aldığım IPV bugün 14.30 da hesabımdaydı, fakat Fibabank daki FibaPortföy fonu valörü yarına ertelemiş; bugün 11.Kasım Amerika'da tatil imiş, o yüzden olduğunu söylediler.Emri verdiğimde her ikisinde de alım tarihi 11.Kasım idi.Bankadan bankaya değişiklik oluyormu, bilenler yorumlarsa sevinirim.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Hayırdır hamza ne oldu? Bu excel muhabbetlerini üzerine mi alındın yoksa? takma kafanı. Öyle olsa bile foruma küsmek, terketmek hata olur. Yazılır çizilir unutulur gider. Fazla alınmaya gerek yok.Bir not da mesaj yazan arkadaşlara işte excelden şöyle yapacaksın falan diyorsun iyi de o yapılacak şeyi tam olarak açıklayamıyorsan o mesajı yazmamak en iyisi. Bak olay nerelere geliyor. Eğer başka bir şey yoksa yazdığım gibi ise tabi.
    ya yok ne alakası var . kesinlikle o konuyla ilgisi yok arkadaşım

gayet rahat ağır küfür ediliyor forumda ve bunun bir yaptırımı da olmuyor maalesef. bir sürü küfür üstüne üstlük adam A.A. yazıp anaya küfür ediyor. Sanki anlamıyoruz ne yazdığını ve bu daha önce de kaç kez oldu. yazıklar olsun.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Bir konuda destek almam mumkun olabilir mi dostlar

MKK saatinden daha once fiyat belirten portfoy firmalari kimler bildiklerinizi yazabilir misiniz
    ben simdilik saat 22 de yarin ki fiyati veren is portfoyu biliyorum
    tesekkur ederim

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Fibada bu tarz seyler olur bende tum portfoy fibada 2 yildir neler gordum
    Must hizmetlerini arayip itiraz edin duzeltsinler amerika tatilse diger banka nasil almis
    Fibada bunlar olur ben 8 10 kez bu tarz yanlis eksik ve hatali islemleri arayip duzelttirdim.
    Ayrica subeden mt yide arayip iletin
    Oda duzelttirir
    Bide fibadaki islemleri ben gunluk kontrol ediyorum hatali islemler yapilabiliyor.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 692/1002 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •