ya benim bahsettiğim tiplerin hali ayıp demeyelim de cehalet direk. ama excel bilmemek cahillik değil tabiki. ileri düzey bir konu. ben de onu demeye çalıştım aslında. 1 milyona tam 15 senedir 1 lira demeyi öğrenemeyen adamlara exceli yazarak nasıl anlatabilirsinki..seni ve kendini geliştirmek için emek veren azınlıktaki insanları tabiki tenzih ederim.
forumdaki üyeliğimi bitireceğim . bu sefer artık fazla oldu. her seferinde bi şans daha diyoruz maalesef olmuyor... hakkınızı helal edin
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Hayırdır hamza ne oldu? Bu excel muhabbetlerini üzerine mi alındın yoksa? takma kafanı. Öyle olsa bile foruma küsmek, terketmek hata olur. Yazılır çizilir unutulur gider. Fazla alınmaya gerek yok.Bir not da mesaj yazan arkadaşlara işte excelden şöyle yapacaksın falan diyorsun iyi de o yapılacak şeyi tam olarak açıklayamıyorsan o mesajı yazmamak en iyisi. Bak olay nerelere geliyor. Eğer başka bir şey yoksa yazdığım gibi ise tabi.
Fibada bu tarz seyler olur bende tum portfoy fibada 2 yildir neler gordum
Must hizmetlerini arayip itiraz edin duzeltsinler amerika tatilse diger banka nasil almis
Fibada bunlar olur ben 8 10 kez bu tarz yanlis eksik ve hatali islemleri arayip duzelttirdim.
Ayrica subeden mt yide arayip iletin
Oda duzelttirir
Bide fibadaki islemleri ben gunluk kontrol ediyorum hatali islemler yapilabiliyor.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya yok ne alakası var . kesinlikle o konuyla ilgisi yok arkadaşım
gayet rahat ağır küfür ediliyor forumda ve bunun bir yaptırımı da olmuyor maalesef. bir sürü küfür üstüne üstlük adam A.A. yazıp anaya küfür ediyor. Sanki anlamıyoruz ne yazdığını ve bu daha önce de kaç kez oldu. yazıklar olsun.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer İmleri