Sayfa 565/1002 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    28 Yıl 6 ay prim yatırdım, yattığım yerden.
    Bana göre eyt olursa büyük haksızlık olur yine .

Benim günüm dolmuş ben olamayacağım ama gün dolmamış erken yılda girmiş doğum borçlanması asker borçlanması geriye dönük prim ödemesi ile emekli olacak .

Benim suçum geç doğmuş olmak mı

Bence günü dolan herkesi emekli etsinler olsun gitsin bu iş

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bana göre eyt olursa büyük haksızlık olur yine .

Benim günüm dolmuş ben olamayacağım ama gün dolmamış erken yılda girmiş doğum borçlanması asker borçlanması geriye dönük prim ödemesi ile emekli olacak .

Benim suçum geç doğmuş olmak mı

Bence günü dolan herkesi emekli etsinler olsun gitsin bu iş
    Sorun baştan 3.600 gündeydi yani 10 yıl, bunun en az 8.500 gün olması lâzımdı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sorun baştan 3.600 gündeydi yani 10 yıl, bunun en az 8.500 gün olması lâzımdı.
    Eyt isen 4500 gün hala yetiyor diye biliyorum zaten yaşı bekliyorsun diye biliyorum

Eyt isen 4500 gün hala yetiyor diye biliyorum zaten yaşı bekliyorsun diye biliyorum
    Yok kademeli geçirdiler...Bir ara beni 52 de emekli eedecek gösteriyorlardı şimdi 2 yıl daha takmışlar 5675 iş günü istiyorlar...

Bu prim günleri ahalinin zar zor prim günü ödediği yıllar da düşünülmüş şeyler, bilgisayar yok, takip yok, TC no yok, bir şekilde emekli etmek içindi.

Şimdi bu teknoloji devrinde, bu prim günleri saçma değişmesi lâzım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6. Post

Yorumlar için teşekkür ederim. İstanbul'da olmadığımdan tavsiye edilen ürünlerden bir kaçını internetten sipariş vereceğim.
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Yok kademeli geçirdiler...Bir ara beni 52 de emekli eedecek gösteriyorlardı şimdi 2 yıl daha takmışlar 5675 iş günü istiyorlar...
    mesleki hastalık diye başvuru yapabilirim ama kabul görür mü bilmiyorum corona var diye heyete çıkmak oldukça zor şu anda aslında geç bile kaldım üzengeçim işte

Gerekse buradakilerin gö... pardon tuzu kurudur, emme bu konu topikte hiç geçmedi dizel benzinliden ~ % 30 az yakar fakat bakım masrafı daha çoktur, LPG ise ~ % 20 fazla yakar, eee... hangisine binecez?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 565/1002 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •