Sayfa 610/1003 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Viop XXXVI

pair trade'de zamanlama her şeydir.. burada trade'in rakamını vererek yazıyorum eğer poz alıyorsam.. mesela şimdi pozum yok, parite (pgsus/thyao) 5.55 civarında vadelide.. bir ay önceki yerine geri geldi.. ondan önce 5.10 lara kadar çekilmişti.. buralarda gidip geliyor.. ama kendi göstergelerime göre olgunlaşıyor..tercih diye bir şey yok, fırsatlar diye bir şey var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    ...
    Başkan sen işc ye jeton mu sallamıştın ) uçuyor resmen. + 2.58
    Ben jeton salladığımda zaten uçmuştu, bugün fazla uçuramadık
    maliyet 6.36
    Hamdım Piştim Yandım

3. garan da bugün de mi damper dayamış yine biri ?

bu da 6 ekim dibine göre havacılık hisselerinin % performansı.. alt indikatör spot pgsus/thyao
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

bir ara garan/isctr üzerine çok oynuyordum.. ama son dönemde epey tahmin edilemez oldu..neticede sınırlar belli sabırla çok uzun vade poz alırsan yine bir şeyler çıkabilir oradan yerine göre, zira bazen gerçekten isctr çok ucuz kalıyor garan'a göre.. ama frekansı düşük, aylarca pair trade sonucu beklemek hoş değil, teminatı bağlıyoruz boşu boşuna..

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bir ara garan/isctr üzerine çok oynuyordum.. ama son dönemde epey tahmin edilemez oldu..neticede sınırlar belli sabırla çok uzun vade poz alırsan yine bir şeyler çıkabilir oradan yerine göre, zira bazen gerçekten isctr çok ucuz kalıyor garan'a göre.. ama frekansı düşük, aylarca pair trade sonucu beklemek hoş değil, teminatı bağlıyoruz boşu boşuna..
    Endeks/hisse olabilir mi? Birden çok hisse de olabilir mi acaba?

Alıntı Originally Posted by kaplumba Yazıyı Oku
    Endeks/hisse olabilir mi? Birden çok hisse de olabilir mi acaba?
    endeks/hisse olabilir ama korrele hisse bulman lazım, kalkıp endeks ile kozal trade etmeni tavsiye etmem..ayrıca zamanlama sorunu var.. diğer yandan endeks vs sepet hisse de olabilir, ki mesela sepet içinde 2 banka 2 holding 2 sanayi vb..varyasyonlar sana kalmış, kodlaması biraz daha zor oldu, ama yapılıyor..

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    vioptan bağımsız sadece hisse bazında düşününce bana göre tr de en iyi kağıt isctr. ikinci kağıt hangisidir bilemiyorum.

her sektörde iyi kötü yatırımları var. piyasanın rağbet etmemesi bir şirketi kötü yapmaz.

o öyle değil şöyledir diyenler de olabilir ama fikrim şu ortamda değişmez.

hani edebiyat sanat geyikleri olur ya. yaşar kemal amerikalı olsa nobel alırdı, şener şen de oscar alırdı.

işc de bence öyle. ama doğru zamanda, doğru yerde.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 610/1003 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •