Hamdım Piştim Yandım
Sn hayek,
Benim düşüncemde de çökme yok, bu yüzden büyük realizasyon kelimelerini kullanmaya çalışıyorum ve hedef olarak ta 28000-29000 aralığını düşünüyorum Mart 2022 de. Çökme deyince 20.000 altı endeks gelir aklıma.
Büyük realizasyon sonrasında ise 10-12 yıl sürecek büyük bir ralli beklentim var, 60 bin üzeri Dow gibi, EW sayımı gereği. Bunu ne sağlayacak şu anda pek bir fikrim yok, belki Biden'ın meşhur yeşil projesi olabilir, her yıl trilyonlarca dolarlık harcama gerektiren proje.
Faizler ciddi boyutta artmadığı sürece olmayacak bir şey değil. Hoş, faizler artsa bile bu iktidar devam ettiği sürece biraz gecikir ama yine oraya gider. Bu ülke üretim ekonomisine geçemediği sürece ki bu iktidar ve şu andaki toplum yapısı ile mümkün değil, bu sarmal devam eder gider, bırakın Arjantin'i, Venezuela olma yolunda sürükleniriz.
10 gösterin de rahatlayın artık. Sonra 0 ları sileriz 1 tl düşürürüz.
Vadelide onunla yarışıyor tövbeler olsun. ALLAH hayıra çıkarsın.
9.9998 gördük ha gayrer
Ve 10 hayırlı olsun
2018 deki gibi bir gün sabah kalkıcaz dolları tavanda görücez heralde, sidik yarışı yapma vadeli sal gelsin desene baba
Hamdım Piştim Yandım
Dolar 10 a
Altın gram 600 e
Koşuyor
Ülke adeta şahlanıyordu. Peki bu kadar cehaletin yanında , ne yaptığını düşünemeyen halkın yanında benim/bizim suçumuz ne idi..
Yer İmleri