Sayfa 583/1002 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Bir USD kac Japon Yeni siz biliyonuz mu kardesim. 10 olsa ne olur.

Yeni trend ABD de enflasyon 6,20 ama faizler 0 olmali. Du bakalim bunu ne zaman diyecekler.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Birisi reha kaya'ya doların 10 lira olduğunu söylesin.

Hala imzasında 5 lira yazıyor.

Not: Ama alıştıra alıştıra söyleyin. Şok olmasın.
    O imzayı 10 gaymeyle değiştirecektim, emme ülke sevdalısıyız, 10 lira olacağını bile bile yapamadım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yahu bu kadar insan yazıyor, okuyor, içinizden biri de gerçekleri yazmıyor !! Sürekli bilindik şeyleri söylüyorsunuz. Zaten tüm dünya ülkenin durumunu ülkedekilerden iyi biliyor. Buradaki alın terini değerlendirmek - kaybetmemek - isteyen bizler ise bir türlü fanatiklikten sıyrılarak gerçeği göremiyor ve suyun aktığı yöne doğru yüzmeyi beceremiyoruz. İnatla normal insan mantığını takip ediyoruz. Oysa , artık normali değil, gerçekte olanı görmek lazım.

Gerçekte olan nedir ? Bir düşünün, etrafınızda dövizin artışından şikayet eden bir AKP ' li var mı ? Varsa zaten o gerçekte partiden kopuktur. Köydeki, mahalledeki hatta camideki işi bilen eşrafın cebinde neden hep döviz çıkıyor. Bizim hacı amcalar neden dolar taşırlar ? Tüm ihaleler neden dolarla ,,,,,,,, Son 6 aydır televizyonlarda '' dolar alan haindir, dolarları altınları bozun '' tarzında bir konuşma duydunuz mu ? Herkes kendi şeyinden sorumlu olup, yatırım tavsiyesi değildir. Zaten yatıran neden yatırdığını bilir.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Merkez Bankasının görevi fiyat istikrarını sağlamaktır. Cari açıkta yapısal problemimiz var. Cari açığın azaltılması görevi hükümetindir." ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar geliyor...

Not: Zaytung değildir.
    Hükümet diye bir şey kaldı mı yaw...

Hükümeti bırak kuvvetler ayrılığı kalmadı..

Bundan böyle 'Faiz sebep enflasyon sonuç' mottomuz...

Bakan olacam ben, tepeden bakan..yere bakan...

Yürek yakan..

Tüyü bitmemiş yetim hakkı yemek istiyorum...arz ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yahu bu kadar insan yazıyor, okuyor, içinizden biri de gerçekleri yazmıyor !! Sürekli bilindik şeyleri söylüyorsunuz. Zaten tüm dünya ülkenin durumunu ülkedekilerden iyi biliyor. Buradaki alın terini değerlendirmek - kaybetmemek - isteyen bizler ise bir türlü fanatiklikten sıyrılarak gerçeği göremiyor ve suyun aktığı yöne doğru yüzmeyi beceremiyoruz. İnatla normal insan mantığını takip ediyoruz. Oysa , artık normali değil, gerçekte olanı görmek lazım.

Gerçekte olan nedir ? Bir düşünün, etrafınızda dövizin artışından şikayet eden bir AKP ' li var mı ? Varsa zaten o gerçekte partiden kopuktur. Köydeki, mahalledeki hatta camideki işi bilen eşrafın cebinde neden hep döviz çıkıyor. Bizim hacı amcalar neden dolar taşırlar ? Tüm ihaleler neden dolarla ,,,,,,,, Son 6 aydır televizyonlarda '' dolar alan haindir, dolarları altınları bozun '' tarzında bir konuşma duydunuz mu ? Herkes kendi şeyinden sorumlu olup, yatırım tavsiyesi değildir. Zaten yatıran neden yatırdığını bilir.
    Faiz haram bi kerem..

Dolara karşıyız, dolarları satıp altın aldık, MB nin askerleriyiz

ps.:Batırel saolsun, aklı o verdi..

6. Dolarla mı maaş alıyorsunuz yoksa maaşla mı dolar alıyorsunuz .

İkincisi ise sevinmek değil üzülmek gerekiyor

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Faiz haram bi kerem..

Dolara karşıyız, dolarları satıp altın aldık, MB nin askerleriyiz
    Bu sabah Borsa da gong töreninde 5 katılım endeksi açılışı yapıldı. İşte faizin haram olduğu için bizlere katılım endeksi bile yaptılar. Nankörlük etmeyelim. Katılalım. Ben bugün çok katıldım. ( Gülmekten )

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Dolarla mı maaş alıyorsunuz yoksa maaşla mı dolar alıyorsunuz .

İkincisi ise sevinmek değil üzülmek gerekiyor
    Eğer bu ülkede son 2 yıldır maaşla dolar alabilen varsa , ben kendi adıma aptalım demektir. Çoğuna göre yüksek olan maaşımla geçinemediğime hayıflanıyorum da. Demek ki harcamayı bilmiyorum !

Sayfa 583/1002 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •