Sayfa 184/614 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Bu hisseyi av yakalamak için halka açmışlar.Bu holdingin içinde hepsi var. Kİmya, liman, menkul, gayrimenkul holding bunların hepsi fiyatlandı, bir tek polhoş bu yükselişten nasibini almadı.Adamlar sabah tezgahı kuruyor, akşama kadar oltaya takılanı topluyor, ertesi günü yine aynı.Biz sazanlarda ne vakit kavağa çıkma vakti gelecek diye beklemedeyiz.Artık zarardan yemeye başladık.
    Bist 1700 görür bu hisse 3 görmez dedik burda tüm paranizi bu hirsizlara kaptirmayin dedik ben ykb pegasusdan %30 aldim kağit hala yerinde sayiyo hepsiyle aldim baktim yine bize giriyo sattim cogunu şimdi algyo ve pol devam ediyorum adamlar tezgahı kurmus yıkilmadan bu tezgah bi cacık olmaz bistin düzeltmrsini dört gözle bekliyorum

2. İbretle izliyoruz. Bozulan bir ülke ekonomisi var ortada. Ve bunu düzeltmek öyle bir anda olmaz. Ne hükümetler harcanacak belki. 2001 krizi sonrasında en azından elde satılacak baba yadigarlarımız vardı. Efendiler hunharca satıp günü kurtardılar. Şu geldiğimiz noktada bizi be kurtarır bilinmez. Bu da direkt olarak türk borsasının akibetini belirleyecek bir konu. Singapur, malezya gibi mucize gerekecek bize. Yani iyi bir yönetim. Kavgasız, kutuplaştırmayan, pkksız, tarikatsız, fetösüz... çağdaş ilerici akılcı yönetim. Türk’e bu kısmet olacak mı hep beraber göreceğiz.

3. Valla güzel iş, sabahtan ver çoşkuyu,akşama kadar 2.82, olmadı 2.81 sat, akşam normaline dön 2.79 ala çok güzel iş. Devam !ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

4. Haftaya merkez bankasi karari 18 kasım 2021 saat 14 .00

5. Devamlı evinde vakit geçiren birini düşünün arada bir çıkıp meydanı dolaşıp tekrar evine dönüyor.Bu kağıtda öyle.Arada bir 2.82 ye çıkıp tekrar kaplumbağa gibi kafayı içeri çekiyor.Yeri 2.70 ler,orası kışladığı yer.

6. Boğa piyasalarında önce lokomotif hisselere girilir. Sonra bir alt segmentte girilir ve daha sonra yükselişten nasibini alamayan kar edemeyen insanlar genellikle küçük ve pirimsiz hisselere yönelirler benim nacizhane tahminim ucuz hisse bulamayanların bu hisseyi keşfedecekleri yönünde. İstisnalar kaydeleri bozmaz ve bu benim şahsi görüşümdür yatırım tavsiyesi değildir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. 1 yıldır takibimde ara ara alıp satmisimdir patron a olan güvensizlik fiyatı belirleyen ana unsur eğer bu hususu tersine çevirecek bi gelişme olmazsa hep ucuz ama rağbet edilmeyen bi hisse olarak kalacak

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest

8.  Alıntı Originally Posted by özden efe Yazıyı Oku
    Boğa piyasalarında önce lokomotif hisselere girilir. Sonra bir alt segmentte girilir ve daha sonra yükselişten nasibini alamayan kar edemeyen insanlar genellikle küçük ve pirimsiz hisselere yönelirler benim nacizhane tahminim ucuz hisse bulamayanların bu hisseyi keşfedecekleri yönünde. İstisnalar kaydeleri bozmaz ve bu benim şahsi görüşümdür yatırım tavsiyesi değildir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Emsal şirketler: 2X.XX rakamda, olanları primsiz göörüyorlar,polhoş 2.XX rakamlarda, Bir türlü sıra gelmedi. Emin ol o, 2X.XX rakamlarda şirketlerde 50.00,100.00 olur buna yine sıra gelmez.İzlemeye devam edin. içinde bulunduğumuz cari ayın 18'inde yeniden 2.6X yol alırız. Adamlar 2.79,2.83 arasında top çevirip araya düşenlerş yiyorlar, göz göre göre mal çakıyorlar.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Sayfa 184/614 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •