Sayfa 691/1003 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Ben 4.9 ton pudra şekeri stokladım.

YTD

2. Pudra şekeri yerken sakallarıma bulaştı,torunum bana Ak sakallı DEDE diyor.

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    4 kişilik bir aile ayda kaç kilo şeker tüketir...bizde çay dahil şeker pek kullanılmıyor...ancak, tatlı vs yapılacak da. 5-6 tl idi fiyatı, 8 olsa ne olacak...bence daha yüksek giderlere odaklanıp oralarda fırsat kollamak lazım
    En yüksek giderler gıdaya ve temizliğe gidiyor. ben toplu alışveriş yaparım.

hala 14 tlye aldığım blaşık detarjanımı kullanıyorum mesela.
    çayımı 21 tl den almıştım
    zeytin yağımı 26 tlden
    unumu 3.2 den gibi..... 1 sene peynir süt dışında bir şey almasam rahatlıkla yeter.
    meyvelerimizi ( 13 yıl önce almış olduğumuz bahçeli bir evden.) o zaman herkez ordan ev alınırmı çok uzak dediler
    bahçesi taş dolu idi. ilk işimiz ağaç ekmek oldu. Çok uyguna aldık. ama çok masraf ve emek harcadık. konservelik kurutulmuş meyveler hepsi oradan.Ne kadar şükretsek azdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şekerden uzak durun...bizim evde şu an belki inanmayacaksınız ama 1 gr şeker yok...ne toz şeker ne küp şeker...çayı kahveyi şekersiz için...pasta kurabiyede yapmayın...olur mu canım öyle şey? oluyor efendim bal gibi oluyor...şeker yediğiniz meyvelerde fazlasıyla var...tatlı ihtiyacınızı meyve ile giderin...

ilk zamanlar zor geliyor ama kısa sürede alışıyorsunuz şekersiz yaşamaya...ben önceden şekersiz çayı ağzıma süremezdim...şimdi şekerli çayı içemiyorum...şerbet gibi ıyyyy

haaa çoluk çocuğun eşinizin sizin doğum günü v.s. için senede 3-5 defa pasta kurabiye yaparsınız onun içinde zaten şekeri stoklamaya gerek yok

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Ayasofya abi verdiğin müjdenin %25 artış ile ilan ettiler. O kadar uyardı şeker stoklayın diye alsaydınız şimdi %25 zamsız olarak kar ederdiniz.
    Bende 15 kg var eylülde almıştım. Bir sene yeter çok şükür

5. Arkadaşlar,şeker,tuz kullanmayın ot gibi yaşayın bu dünyada.
    Yaaw ben çay içerken şeker kullanmazsam O çayı hiç içmem,dünya ya kazık mı çakacaz da zevkimden mahrum olacam.
    Bol bol pudra şekeri kullanırım,su böreğini pudra şekersiz ağzıma koymam.

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bugun cok dayak yedigim icin ruzgar esse tokat geliyor diye dusunuyorum
    Aynen benimde uzun yillar oldu Cauti nin yeri ayridir bu baslikta bilirim/biliriz
    Ben yeniden belirteyim ben 2013 yilindan sonra kar/yatirim beklentisi ile Viop islemi yapmiyorum
    bugun kar etmis olsa idim sabah gider 5 kutu puro siparisi verirdim . saglik olsun 1 ay urfa tutunu icmeye devam edecegiz
    Bu forumda mesajina sinirlenecegim en son nicklerden birisi cauti dir,nosfecagri da var Abka bazen sinirle4niyorum oda cok siyasete giriyor diye

Parayi kaybedelim ama nesemizi kaybetmeyelim
    Amin inşallah. Giden para olsun sağlık olmasın. Üzülmüyoruz desek yalan söylemiş oluruz. bir aptallaşıyoruz. bakıyoruz doğrumu diye ekrana yanlışmı görüyorum bi 5 dk kan beyne gitmiyor.

Ben viop en yüksek 1900 görünce

a düşmüş dedim. Sonra bir önceki uzalaşmaya baktım 1806. sonra programı kapadım açtım 1900 üde geçmiş. Geldim buraya baktım bir habermi var yoksa sistemde arzamı var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    puahahaha mideye bak...su böreğine pudra şekeri gece gece yardın beni

kıymalı mı su böreği bari yoksa peynir maydanozlu mu ya da pastırmalı mı yoksa kavurmalı mı? puhahahahah....

şekerli su böreği ha? deneyecem bunu...

Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,şeker,tuz kullanmayın ot gibi yaşayın bu dünyada.
    Yaaw ben çay içerken şeker kullanmazsam O çayı hiç içmem,dünya ya kazık mı çakacaz da zevkimden mahrum olacam.
    Bol bol pudra şekeri kullanırım,su böreğini pudra şekersiz ağzıma koymam.

YTD

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    puahahaha mideye bak...su böreğine pudra şekeri gece gece yardın beni

kıymalı mı su böreği bari yoksa peynir maydanozlu mu ya da pastırmalı mı yoksa kavurmalı mı? puhahahahah....

şekerli su böreği ha? deneyecem bunu...
    Su böreği peynirli,tatar böreği kıymalı tercihim,tatar böreğine kara biber mutlaka ekerim üzerine.

Çayım Ceylon,Pudra şekerim Kolombiya.
    Son düzenleme : KAPICI; 16-11-2021 saat: 01:30.

Sayfa 691/1003 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •