-
binance te usdtry 10,50 lerde geziyor.. arbitraj neyin olamıyor mu ?
-
İndirelim mi, pas mı geçelim, ne kadar indirelim şeklinde planları var da, dünyanın bu planlardan haberi olmayabilir, DXY yırtık dondan fırlayacak gibi duruyor. 97.700 e doğru sert bir bar gelirse, çadır karışır.
-
Yine kafayi kaldirmis yaldir yaldir geliyor sogan.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
EGEDUK
BİST dolar bazında dibe vurmuş. Garanti’yi hisse başı 1,20 dolar gibi ölü fiyatla alacak yabancılar.
Varlıklarımız yok pahasına yabancıların eline geçiyor.
Kahrolmamak elde değil.
üstad o kredilerin çoğu dönemeyecek bu gidişle sonra kazanan günün sonunda belli olur bkz. tüpçü bile ödemedi borcunu da kem küm ediyo banga
-

Originally Posted by
shorts
binance te usdtry 10,50 lerde geziyor.. arbitraj neyin olamıyor mu ?
Zor iş.
Buradan alıp binance a göndermek lazım doları. Sonra doları orada 10.50'den bozup çekip yine bankadan almak lazım.
Niye olmayacağını anlamışsınızdır zaten.
1- Buradan doları karşıya göndermek her zaman masrafsız değil.
2- Hızlı değil.
3- Dolar ile USDT aynı şey değil. Binance'da USD/TRY çifti var mı onu da bilmiyorum.
-
Devalüasyon yapmak için faiz düşürmeylen sağlıyorlar galiba,şu an 1994 krizinde olduğu gibi dolar artmamış,onda 10 kat artmıştı 4 senede,10 kat demek 15 bandı demek,bunun yaninda 2001 krizi çok masum kalıyor,üstelik geçmişte herkes nakit kullanıyordu böyle kredi tuzağı yoktu.
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
Zor iş.
Buradan alıp binance a göndermek lazım doları. Sonra doları orada 10.50'den bozup çekip yine bankadan almak lazım.
Niye olmayacağını anlamışsınızdır zaten.
1- Buradan doları karşıya göndermek her zaman masrafsız değil.
2- Hızlı değil.
3- Dolar ile USDT aynı şey değil. Binance'da USD/TRY çifti var mı onu da bilmiyorum.
tahmin ettim tabi de yine de bi merak etmedim değil.
-
ahan da 90s geliyor diyor herkes bi yerden çarkıfelek ve turnike programı da fırlarsa tam emin olacağım
popçu tayfun u da unutmamak lazım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri