Sayfa 186/614 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Bende şimdi bi parka gideceğim, gelirken markete uğrayacağım. sonra biraz çıkıp caddede gezerim. sonra eve gelirim.
    Size daha çok geçirsin pol satış gelsin biste şoyle eksi 2 veya 3 taban girsin faiz insin böyle seyret biz ne yaptigimizi yapip sitem ediyoruz sana al satmı diyoruz size müstahak bu hisse yılbaşina kadarda çikmaz insallah bunlarida söylettirdin hakediyosun.

2.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Size daha çok geçirsin pol satış gelsin biste şoyle eksi 2 veya 3 taban girsin faiz insin böyle seyret biz ne yaptigimizi yapip sitem ediyoruz sana al satmı diyoruz size müstahak bu hisse yılbaşina kadarda çikmaz insallah bunlarida söylettirdin hakediyosun.
    Ben sizin ruh sağlığınızdan endişe ediyorum, keçileri kaçırmaya başladınız sanırım. Ya Bizim zarardan sanane, . Bizim zarar seni neden bu kadar geriyor.sana vekalet verdiğimi hatırlamıyorum.aklından her geçeni günlük hayatını buraya yazmana gerek yok.
    saçmalamaya devam edersen, yorumlarım biraz daha ağırlaşacak bilgin olsun.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Ben sizin ruh sağlığınızdan endişe ediyorum, keçileri kaçırmaya başladınız sanırım. Ya Bizim zarardan sanane, . Bizim zarar seni neden bu kadar geriyor.sana vekalet verdiğimi hatırlamıyorum.aklından her geçeni günlük hayatını buraya yazmana gerek yok.
    Senin yazdiğin yorum zaten pisikolojik sorunun oldugunu gostetiyo markete git parka git ne bu yazi benim yorumum altina ben polde ugradigim zarari yazmisim geri dondum yine zarar yazdim sattim sitem ettim bunuda bildirdim iyi anlayişi olan anliyo algyo 3.54 arti pol 1.43 arti hesap ortada senin zararini sordummu ben bu hisse senin aklini almis ben kurtardim zararimi ykb pegasusdan sen işine bak bedavaya toplayacam bunu düzeltmede .

4.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Kardeş engeli bassana, bize de okutmamış olursun👍🏻

5.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Kardeş engeli bassana, bize de okutmamış olursun👍🏻
    Bukadar basit engellesin adama sanki al dedik cevap yazma ben sitem ediyorum pole zoruna gidiyo zaten boş bildigi biseyimi yaziyo buraya herkes baksın işine

6. Ooo burası yine değişmemiş her şey aynı ;)

7. Geçmişe dönüp kendi kulağına bir şey söyle deseler altın al derdim. Kripto desem kulağıma fısıldayan kendimi muhtemelen o an doverdim.

8.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Ooo burası yine değişmemiş her şey aynı ;)
    Sen bu hissede ne değismesini bekliyon 2.85 direnci altında 2.60 görursun bistin düzeltmesinde yetermi 85 üstünde durmadiği sürece hayel baskıya devam ytd

Sayfa 186/614 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •