Sayfa 754/1006 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Anadoluda oturan çok şanslı meyveyi sebzeyi %50 ucuza yiyor .

Bir köprü bu kadar farketmemeli
    Yok böyle bir şey, hem İstanbulda hem de bir Anadolu ilinde her ay alışveriş yapıyorum, fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. Çünkü özellikle üç harfli marketler Türkiye piyasasını domine etmişler ve diğer satıcılar da fiyatlarını bu marketlere göre ayarlıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Yok böyle bir şey, hem İstanbulda hem de bir Anadolu ilinde her ay alışveriş yapıyorum, fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. Çünkü özellikle üç harfli marketler Türkiye piyasasını domine etmişler ve diğer satıcılar da fiyatlarını bu marketlere göre ayarlıyor.
    Anadolu yakasında daha ucuz hemde Türkiyenin en zengin semtinin olduğu caddede bu fiyat olunca insan merak ediyor .

Misal bu mevsimde bal gibi olan çileği 2 kilosu 15 tl ye aldım örnek verecek olursak bunu 12-15 den aşağı alamam geçerken uğradım bir iki şey aldım fark inanılmaz o yüzden dedim

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Anadolu yakasında daha ucuz hemde Türkiyenin en zengin semtinin olduğu caddede bu fiyat olunca insan merak ediyor .

Misal bu mevsimde bal gibi olan çileği 2 kilosu 15 tl ye aldım örnek verecek olursak bunu 12-15 den aşağı alamam geçerken uğradım bir iki şey aldım fark inanılmaz o yüzden dedim
    Ben bu aralar marketlerde hiç çilek görmedim. Yazınız üzerine getirden baktım, kilosu 45 liraymış. Yazın mevsiminde bile 12-15 lira arası fiyattaydı. Keşke daha fazla alsaydınız. Afiyet olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Ben bu aralar marketlerde hiç çilek görmedim. Yazınız üzerine getirden baktım, kilosu 45 liraymış. Yazın mevsiminde bile 12-15 lira arası fiyattaydı. Keşke daha fazla alsaydınız. Afiyet olsun.
    Göztepe pazarında öyle idi balık misal hamsi istavrit 10 tl sarıkanat 30 tl du

Cadde çocukları çok şanslı dedim içimden

5. https://twitter.com/senolbabuscu/sta...EUtzVCTlQ&s=19
    Adam saat başı aynı şeyi yazıyor baya emin

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Göztepe pazarında öyle idi balık misal hamsi istavrit 10 tl sarıkanat 30 tl du

Cadde çocukları çok şanslı dedim içimden
    Gerçekten çok ucuzmuş, Büyükçekmecede balıkçıda hamsi 30 gördüm önceki hafta, geçen hafta ise 35'e çıkarmışlardı. Sırf bu esnaflar kazıklamasın diye balık dahil hemen herşeyi üç harfli marketlerden alıyorum. A101 de temizlenmiş hamsinin kilosu 26 liraydı.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://twitter.com/senolbabuscu/sta...EUtzVCTlQ&s=19
    Adam saat başı aynı şeyi yazıyor baya emin
    Bu dayi doları kac tahmin ediyor onu yazmamıs .
    .300 bp 2lira artti 400 daha inerse 3lira daha koy.
    ufe 60 tufe 30 ee kim tlde kalir bu durumda ekmek almaya bile dolarla gider millet .

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bu dayi doları kac tahmin ediyor onu yazmamıs .
    .300 bp 2lira artti 400 daha inerse 3lira daha koy.
    ufe 60 tufe 30 ee kim tlde kalir bu durumda ekmek almaya bile dolarla gider millet .
    90 lara hoş geldin deriz...Dolar sat alışveriş yap maaş al dolara göm

Sayfa 754/1006 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •