Sayfa 750/1003 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Kanka ekonomi organik, şu fiyata düşer demek için o günün şartlarını da bilmek lazım ama çok pozitif bir kaç yıl geçireceğimiz kesin iktidar değiştikten sonra. Ama sonrasında açılan krediler duruma göre şekillenir...
    Şey 10 üstünü gördü muhtemelen seçimde hükümet değişir, görücez caho şey yine yükselmeye devam edecek
    her türlü yolu denediler olmadı, en son ekonomik olarak deniyorlar, bence dışminnakların amacı farklı, ülkeyi komple çökertmek. Türkleri zaten kimse sevmez.
    cisim geliyor hazırlıklı ol
    savaş kapıda
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahaha.. zavallılığın net ortada.. siz uyanmadan biz her şeyin farkındaydık.. 2004 te mgk da yapılan artizlikten sonra belliydi zaten böyle olacağı, ülkeyi ateşe attınız.. hala utanmadan ortalıklarda geziniyorsunuz..

O zaman o fotoyu paylaşıp

Baaaaak ne güzel anlaşıyorlar

Trollüğü yapmayacaksın disk!

Okey...

3. ya çok rica ediyorum. burda saygınızı terbiyenizi koruyun...

Herkezin sinirleri bozuk hakaret etmeye gerek yok. seviyesiz bir sohbet yerine çevirmeyin.

Burda bayanlarda var beyler unutmayın.

4. 25 Kasım da Barzani Kerkük e yerleşecek. Bakalım yerli ve milli akp-mhp Türkmenler için kılını kıpırdatacak mı?

Hiç zannetmiyorum.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

5.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Doların yükseliş nedeni ve sorunun çözümüne yönelik net bi paylaşımda bulundum...

Amacım burada yapılan basit dalgacı alaycı yaklaşımlara alternatif ılabilmekti...

Rahatsızlık verdi isek affola...

Bana yapmış olduğunuz tüm iltifatların bin katını iade eder hayatta başarılar dilerim...

Beni helalleşmeye mecbur etmeyin...

)))

Saygılar...
    Helal olsun bey amca yedikleriniz...

Çaldığınız para pul olsun, para pulu tekrar kazanır bu ülkenin geleceği pırlanta
    gençler...

Yeter ki artık maytırlup gidin ki bu gençlerin umutlarını da çalmayın...

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    O zaman o fotoyu paylaşıp

Baaaaak ne güzel anlaşıyorlar

Trollüğü yapmayacaksın disk!

Okey...
    güzel anlaşıyorlar.. sen de farkındaysan problem yok.. hahahaa.. idrak yok demiştim ama daha da vahim durum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şey 10 üstünü gördü muhtemelen seçimde hükümet değişir, görücez caho şey yine yükselmeye devam edecek
    her türlü yolu denediler olmadı, en son ekonomik olarak deniyorlar, bence dışminnakların amacı farklı, ülkeyi komple çökertmek. Türkleri zaten kimse sevmez.
    cisim geliyor hazırlıklı ol
    savaş kapıda
    bozkurt abi naptın bugun longamı jeton attın itiraf et

8. RTE nin bugün yaptığının aynısını yarın başkası yapacak. Çünkü hukuksuz yapılan uygulamalar yol olur. Yarın iktidar değişti ama belediyeler akp de kaldı. İktidar olan o belediyelere kayyum atayabilir mi. İstediği milletvekilinin önce yargılama için dokunulmazlıgini kaldırıp ceza verip milletvekilliğini düşürüp içeri tıkar mi. İstediği kurum şahıs vakfın herşeyine el koyabilir mi?

Sayfa 750/1003 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •