Sayfa 687/1024 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by REINHARD Yazıyı Oku
    88 den bu tarafa döviz fiyat , döviz faiz ve mevduat faiz oranları vardır.
    Onlara bakıyorsun.
    88 de 1000 $ karşılığı tl yi. Faize yatırdığını çekilmediğini hesaplıyorsun.
    1000 $ onuda dolar faizinden yapıyorsun.
    Sonuca bakıyorsun dolar fiyatı enaz 4.5 kat fazla olmalı şuan.
    Veya herhangibir yıldan başlayıver.
    Görürsünki bu ülkede hiçbirzaman döviz mevduat faizinden kazandığın paranın yanına bile yaklaşamaz.
    Hatta bu oran 2011 lerde 7 katlara kadar çıkmıştı.
    İktidar aslında faizciden çok.Dövizi baskılayarak. Dövizciyi ezmiştir.
    Matematik bu işler.

ek: Döviz hiçbirzaman Mevduat faizi ile yarışamaz bu ülkede.
    bu dediğin senaryo 2013 mayısta bitti, o para bolluğu bir daha uzun süre olmayacak. aç bak rakamlara ne göreceksin 4 yılda %100 devalüasyon,buna dolar faizini eklemedim daha. 4 senede TL mevduattan ortalama net %45 kazanıldı. 100-45 =55. yani dolar bazında reel zararınız min. %55 olmaktadır. Bende yılların sarsılmaz TL mevduatçısıydım ama başta umutabi ve ahme beni geçen sene uyandırdı. kendilerine teşekkür ediyorum. bu yazdıklarınızdan bakıyorum tipik TL mevduatçı kendini kandırması bu,bende bir zamanlar böyleydim çok şükür kendimi kurtardım.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Yav kardeşim paran kadar konuş, benim tl mevduatımda var dolarda. Dolar artarsa dolardan, tl faiz artar tlden hedge ediyoruz. Gir benim eski mesajlarıma bak ne kadar tl ne kadar dolar olduğunu faiz paylaşımlarından görebilirsin. Hadi eyvallah sana,
    Dolarlari fulleyen ahme sen degilsin yani forumda 2 ahme varmista haberimiz yokmus )) napariz biz simdi zavalli tl ciler yazik degilmi bize yav ))) ne diyorsun sen simdi alakmi usd ))() tl de var yani istemem yan cebime koy ))
    Son düzenleme : trion; 21-06-2017 saat: 15:34.

3. Finans sordum başka bankadan tl dönüşüm var oran nedir dedim pek ilgilenmedi hisse senedi hesabınız başka şubede onu alalım dedi buraya .

Oran nedir onu söylemeyecekmisiniz dedim buraya kadar geldim diye .

Lütfedip söyledi oran söylerken artık cep telefonu istiyor isim teyit ediyor yeni çıkmış sanırım cep telefonun yoksa farz edelim ne yapıyorlar acaba .

14.90 pazarlıksız bizi küçük az şubeli bankalarla karıştırmayın lütfen diye belirtti

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Tl ci ya da dolarcı kavgasına gerek yok , herkes istediğini tutar kırmayalım birbirimizi. Benim hala iyi oran aldığım hem tl mevduatım , hem bir miktar dövizim ( sadece döviz artarsa kazanayım düşüncesiyle değil , ülkenin bir cinnet anı yaşaması durumunda sigorta olması için.) hem portföyümde oransal olarak az da olsa arsam hem de 2006dan beri elimde tuttuğum dolar eurobondum var . Herkes için kendi parası kıymetli , herkes elindekinin kazanmasını ister, istisnai durumlarda da sadece kazanmaya odaklanmayıp başka alternatiflerle de kendini güvende hissetmek ister .Herkes hürdür sonuçta

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Finans sordum başka bankadan tl dönüşüm var oran nedir dedim pek ilgilenmedi hisse senedi hesabınız başka şubede onu alalım dedi buraya .

Oran nedir onu söylemeyecekmisiniz dedim buraya kadar geldim diye .

Lütfedip söyledi oran söylerken artık cep telefonu istiyor isim teyit ediyor yeni çıkmış sanırım cep telefonun yoksa farz edelim ne yapıyorlar acaba .

14.90 pazarlıksız bizi küçük az şubeli bankalarla karıştırmayın lütfen diye belirtti

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    telefonda tcno istiyolar artik.miktar nedir .

6.  Alıntı Originally Posted by kemalkonyadan1 Yazıyı Oku
    Tl ci ya da dolarcı kavgasına gerek yok , herkes istediğini tutar kırmayalım birbirimizi. Benim hala iyi oran aldığım hem tl mevduatım , hem bir miktar dövizim ( sadece döviz artarsa kazanayım düşüncesiyle değil , ülkenin bir cinnet anı yaşaması durumunda sigorta olması için.) hem portföyümde oransal olarak az da olsa arsam hem de 2006dan beri elimde tuttuğum dolar eurobondum var . Herkes için kendi parası kıymetli , herkes elindekinin kazanmasını ister, istisnai durumlarda da sadece kazanmaya odaklanmayıp başka alternatiflerle de kendini güvende hissetmek ister .Herkes hürdür sonuçta
    Mevzu dolarci tl ci mevzusu degil aylardir burada kim ne yazmis herkes bilir ..ahme arkadas her kademeden 3.80 den bile dolar alan bir arkadas ve devamli zavalli tl ciler ama bak sen su olaya ayni zamanda tl si de var bu ne perhiz bu ne lahana tursusu ...o gunlerde crashciler sabah aksam reklam yapiyordu dolar 4 .50 olacak diye 3,80 de iken tl ciler hep zavalliydi bugunku durumda tersi olay o gunlerde dedikki madem dolar firlayacak al otur asagi ne diye sabah aksam reklam yapiyorsun....herkesin pozisyonu kendine ....arkadas hala zavalli tc liler havasinda ....

7. anladım şimdi trion bey .

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu dediğin senaryo 2013 mayısta bitti, o para bolluğu bir daha uzun süre olmayacak. aç bak rakamlara ne göreceksin....
    Para bollugu tum hiziyla devam ediyor.

Fitch bosunami artirdi Tr'nin buyume hedeflerini.

Sayfa 687/1024 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •