Sayfa 761/1006 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ne yazık ki ülkemizin parasının değerinin kaybında bizden daha kötü olan Arjantin'e tur bindirmişiz..

Arjantin bizi kıskaniyeeaahhhh.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by Poyraz Yazıyı Oku
    Mevcut yönetim TL yi dünya da muteber ve değerli bir para yapma hedefi ile yola çıktı. Hep bu yönde beyanatlarda bulundu en tepe yöneticimiz, konuyla ilgili bakanlar ve merkez bankası başkanları. Gelinen nokta da ise beceri yoksunluğu ve art niyet sebepleriyle TL mizi tam tersi bir noktaya getirdiler. Şekere 1,5 ay sonra yani Ocak ayında % 12 daha zam geleceği dün açıklandı. 01 Ocak 2022 resmi gazete zam yağmuru ile mevcut yağmur zam tufanına çevrilecek. Allahtan kutsal değerlerimizi dinimizi afyon niyetine kullanıyorlar da. Kahir ekseriyet şükür diyip duruyor.
    ayrıca seçim bildirgelerinde ülkeyi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapma hedefleri vardı. g21 e düştük. Bu konuların hiçbirini sorgulamayan seçmen oranı en az %30 dur...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

sıkılastırma yapamadıgı ıcın mb fakırlesıyoruz.dolar gaza bastı gıdıyor.ya faiz ya dolar sec begen al.

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ayrıca seçim bildirgelerinde ülkeyi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapma hedefleri vardı. g21 e düştük. Bu konuların hiçbirini sorgulamayan seçmen oranı en az %30 dur...
    25bin dolar da gelir hedefi vardı 2023 için:-)

Şu an 7500 dolar civarı...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dünyada total MB bilançolarının yüzde 5 i bile batık olsa (ki öyle) dünya taş devrine döner olası bi sıkılaştırmada.
    FED onun için hala 2022 ya bi tane faiz artışı güya falan....bakın azaltıyorum ne kadar 10 milyar dolar..ama sakin olun hala 110Milyar dolar alım yapıyorum modunda.
    Amerika'da yaşayan bir arkadaşım var. Adam para bol diyor. Getir buraya biraz diyorum olmaz diyor. Alacaksa konut alırmış, zaten bana da dediği varsa iyi bir yer alayım yardımcı ol...

6. Bakalım 800 bps faiz artışı hangi MB başkanına nasip olacak?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. https://www.bloomberght.com/unicredi...asladi-2292228

Hani TR deki bankalar çok ucuzdu.

Dün hisse senetleri konusunda uyarmıştım.

Bu hareket vurkaç a benziyor diye...

Adamlar bu fiyatlardan kurumsal alıcı bulamayıp borsada satmıyorlar mı?

Yabancı oranının dipte olduğu ve ekonomik krizin tepe yaptığı bir ortamda hiçbir şirketin güncel değeri konuşulamaz.

BİST yerlilerle en yüksek seviyeye gelmiştir.

Bunu unutmayalım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Araplar buyuk kaldiriyormus parsayi...
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    sayın dudu

Antalyadan emlakçıdan gelen bilgiye göre

yeni evleri çoğunlukla yabancılara satıyorlarmış

Yerlilerin eski alım gücü kalmadı diyor.
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 761/1006 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •