Sayfa 767/1003 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Viop XXXVI

SPOT

Faizi indirir.
    Şark kurnazlığı yaparak önden indirim yaptık der piyasa için...
    Ekonomi bakanını takan olacağını sanmam..
    Sonuçta bu işin kitabını yazan başka

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. paragöz yıllık %15 mevduat faizinde beklerken %35 alan dövizdekilere bakıp içi geçiriyordur...

amatör yılık böyle faiz varken başka bişeye bakılırmıymış...

bu konu (faiz indirimi olsun mu olmasın mı) aylardır tartışılıyor.. gerçek enflasyon aylardır %40-50 bandında.. faiz %19 'du iki ay oncesine kadar.. ama o kadar itiraza rağmen indirdiler.. indirimi başlattılar.. şu ana kadar zaten bir maliyet ödendi, tersine hareket daha da kötü olabilir..duracaklarını sanmıyorum.. en geç ocak-şubat gibi %12-13 bandına çekmeye çalışacaklar bence.

dolar ve borsa tarafına volatilite olarak yansıyacak.. burası viop topiği, hisseci değiliz.. volatilite demek para demek.. umarım hepimiz kazanırız..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bu konu aylardır tartışılıyor.. gerçek enflasyon aylardır %40-50 bandında.. faiz %19 'du iki ay oncesine kadar.. ama o kadar itiraza rağmen indirdiler.. indirimi başlattılar.. şu ana kadar zaten bir maliyet ödendi, tersine hareket daha da kötü olabilir..duracaklarını sanmıyorum.. en geç ocak-şubat gibi %12-13 bandına çekmeye çalışacaklar bence.

dolar ve borsa tarafına volatilite olarak yansıyacak.. burası viop topiği, hisseci değiliz.. volatilite demek para demek.. umarım hepimiz kazanırız..
    Aynı zamanda da ciddi para kaybetme riski demek..
    Ki büyük ihtimal öyle olacak..
    Tam veriyorlar tamam bu iş dendi mi kaldıracaklar..
    Tam uçuyoruz dendi mi dimdirek basılacak..
    Bi tarafda dolar..
    İşte yok dolar bazlı ucuzuzzzz dal baba..
    2 dk sonra dolar böyle iken nereye gidecek miş çakılacak kaçınnn falan ..

Volatil piyasada KY nin uzak durması bence en iyi yol..

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yonca kafasını aşağı çevirmediği sürece şorttan yine dayak yersin bunu bir yere yaz.
    bulutta herşey nettir.
    dün kırmızı ikende yazdık yeşilkende , tepe vs demedik bozkurt günün rengine göre burada yazan çok .
    12 nin altını gösterdiler ya, daha gerisi gelir diye düşünüyorum.
    bu piyasada gevşedi mi iş biter... Bu sefer dayağı lönkcüler yiyecek
    tabii pala alışkanlık haline getirip yine beni zopalar sa orasını bilemem.
    ama bugün keyfim yerinde, ben şortlarımı giyemeden şırıl şırıl düşer deye çok korktuydum, şortlarıma kavuşunca nasıl sevindirik oldum bilemezsin.
    Hamdım Piştim Yandım

7. 400 puan düşüş bekliyorum.
    Saygılar

mr erdoğan 2-3 ay önce tv konuşmalarında sinyali çaktığında dolar 8.5 civariydı..

üstüne 2 lira koydu şu ana kadar.. maliyet bu..belki daha yukarısı da var..bunu göze almış durumdalar.. aslında çareleri de yok zira 128 milyar dolarlık rezaletten sonra kasa negatif..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 767/1003 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •