Sayfa 763/1006 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Normal..Şimdi dolar çok hızlı gelince birden bire..Millet de bi ne oluyoruz dedi..Onun için 1 sene sonra dedim..
    Şu an 2.5 ilan aç...biraz kalsın 2.3 e çek...aha düştü fiyat dalın ulaaa diye şakkadak gitmezse ne olim..

rxpu dostum..MB ları asla sıkılaştırma yapamaz..
    Bu bize has bir durum değil..
    FED ECB BOJ falan da ...asla ama asla sıkılaştırma yapamaz..
    Şu an gittiğimiz yol TEK YÖN!!!

Bütün dünyada..

Bu kadar kredi dağıt 20 trilyon para bas..Bunun yüzde 10 u batsa 2 trilyon dolar eder yahu..
    Sen tut sıkılaştırma falan ..ı ıh ..Yemez..Komple sistem çöker..İnanılmaz bir likidite krizine gireriz..
    Bi 40 trilyon dolar daha basmaları lazım gelir çıkmak için..

Dünyada total MB bilançolarının yüzde 5 i bile batık olsa (ki öyle) dünya taş devrine döner olası bi sıkılaştırmada.
    FED onun için hala 2022 ya bi tane faiz artışı güya falan....bakın azaltıyorum ne kadar 10 milyar dolar..ama sakin olun hala 110Milyar dolar alım yapıyorum modunda.
    zaten rxpu da isteyerek yapacak demiyor zaten

2. Gram altın durduralamıyordu..
    Saygılar.

3. Nobelli ekonomist: Türkiye klasik bir gelişen piyasa krizi yaşıyor

Türkiye ekonomisine de değinen Krugman, "Ben bir ABD vatandaşıyım, eskiden diğer ülkelerle ilgili endişelenme lüksüm vardı, çünkü ABD ile ilgili endişem yoktu. Ama artık politik ve ekonomik olarak ABD'de de durum böyle değil. Türkiye ise hem dünyada olan biten gelişmelerin etkisinde hem de klasik bir gelişen piyasa krizi yaşıyor.†dedi ve şöyle devam etti:

“Bu, 1990'ların sonunda Çin dışındaki Asya ülkelerinde olan, 2000'lerin başında bazı Latin ülkelerinde yaşananlara benziyor. Hızla bir büyüme ve gelişme süreci ama çoğunlukla özel sektör için, Döviz cinsinden borçlanma risk taşıyor.â€

“Dışarıdan gelen yatırımlarda bir dalgalanma yaşanırsa ki 2018 başından beri Türkiye bunu yaşıyor, paranın değer kaybetmesi ile mali dengeler tablosu kötü bir hal almaya başlıyor. Burada, iç talep ile kur arasında denge gündeme geliyor. Türkiye düşük faiz politikasını seçti ki bu her zaman düşük enflasyon demek de değil.â€

“20 yıl önce Asya'da yaşanan krize baktığımızda da şunu gördük, paranın değerini korumak için gereğinden fazla yüksek faiz politikası izlendi. Faizi düşük tutup kuru dalgalandırmak konusunda ya da faizi yükseltip kendi paralarının değerini korumak konusunda geçmişte de ülkeler pek çok hata yaptı" dedi.â€

https://www.bloomberght.com/nobelli-...asiyor-2292233
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. Faiz sebep enflasyon sonuç dedi yine

Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Gram altın durduralamıyordu..
    Saygılar.
    Merhaba,
    Alış satış bankalara göre çok düşük. Bana alış satışı düşük olan yerleri önerebilir misiniz zahmet olmazsa...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    14 kurus eski performans yok. Nerede 40 kuruslar 50 kuruslar...

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 763/1006 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •