Sayfa 792/1003 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Akbank Genel Müdür Yardımcısı Keler: Benim yarından beklentim faizlerin sabit bırakılması yönünde ama piyasada 100 baz puana kadar genel bir indirim beklentisi var

faiz den nemalananlar elbette düşük faiz istemez .Faizler yüksek banka karları kaymaklı kadayıf ohhhh suyundan koy...

Bankacılar derki aman faizi düşürmeyin Dolar Euro uçar gider felan fesliğan.Ekonominin başında ben olcam dolar 50 tl ye gitceğini bilsem faizi inadına düşürürüm , faizi yerlerde süründürmessem ********im.Ondan sonra dolar euroyu gör bakalım patlamış balon gibi onlarda yerlerde sürünür.

MERKEZ BANKASI YETKİLİLERİNDEN DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN EN AZ 500 BAZ PUAN FAİZ İNDİRİMİ İSTİYORUM.KORKAKLAR ASLA KAZANAMAZ. DOLAR EURO UÇAR GİDER BİR AN BİLE TEREDDÜT ETMEYİN DOLAR EURO DEDİĞİN NEDİRKİ ????? ONLARINKİ DE PARA BİZİMKİDE PARA.BİZİMKİ NAYLONDAN MI YAPILIYOR BİZİMKİDE KAĞIT VE MÜREKKEPTEN YAPILIYOR.
    Son düzenleme : sazeli; 17-11-2021 saat: 17:45.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kene gibi yapıştım abi, palaya nefes aldırmıyorum.tepeden hisse satıp yok üüüle ucuz dolar almak, bundan keyli büüüle
    Dollar bazlı yeni dip isterük
    Abi ne olucak bu piyasanın hali

3. Yatayda mal dağıtmaya döndü iş. Bakalım vadeleleri ne. Yıl sonuna kadar bu bantlarda döndürürler kanımca

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ABD Piyasalarının tekniği nasıl acaba?

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt 3+1 yaptım yonca eklendi.( 11.95 maliyet ) sonra dallamalar çıkıyor.
    sakın şortlama
    Yok yoncayı şortlamadım, endekis i şortladım, senin yaptığın şuan çok riskli değil mi sindoma abi, yarın faiz artarsa millet parasını hisseden çekip faize yatırırsa deye korkmuyonnu
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ABD Piyasalarının tekniği nasıl acaba?
    Kırdırırlarsa gider daha. Sınırda duruyor

7.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Akbank Genel Müdür Yardımcısı Keler: Benim yarından beklentim faizlerin sabit bırakılması yönünde ama piyasada 100 baz puana kadar genel bir indirim beklentisi var

faiz den nemalananlar elbette düşük faiz istemez .Faizler yüksek banka karları kaymaklı kadayıf ohhhh suyundan koy...

Bankacılar derki aman faizi düşürmeyin Dolar Euro uçar gider felan fesliğan.Ekonominin başında ben olcam dolar 50 tl ye gitceğini bilsem faizi inadına düşürürüm , faizi yerlerde süründürmessem ********im.Ondan sonra dolar euroyu gör bakalım patlamış balon gibi onlarda yerlerde sürünür.

MERKEZ BANKASI YETKİLİLERİNDEN DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN EN AZ 500 BAZ PUAN FAİZ İNDİRİMİ İSTİYORUM.KORKAKLAR ASLA KAZANAMAZ. DOLAR EURO UÇAR GİDER BİR AN BİLE TEREDDÜT ETMEYİN DOLAR EURO DEDİĞİN NEDİRKİ ????? ONLARINKİ DE PARA BİZİMKİDE PARA.BİZİMKİ NAYLONDAN MI YAPILIYOR BİZİMKİDE KAĞIT VE MÜREKKEPTEN YAPILIYOR.
    Bankalar düşük faiz den kar ederler.

Dolarcılarda faiz düşsün de kar edelim derler.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Abi ne olucak bu piyasanın hali
    Serbest piyasa abla, mb artık piyasaya müdahale etmiyor.
    Saldım çayıra mevlam kayıra, palagillerinen dans ediyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 792/1003 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •