Originally Posted by
sazeli
Akbank Genel Müdür Yardımcısı Keler: Benim yarından beklentim faizlerin sabit bırakılması yönünde ama piyasada 100 baz puana kadar genel bir indirim beklentisi var
faiz den nemalananlar elbette düşük faiz istemez .Faizler yüksek banka karları kaymaklı kadayıf ohhhh suyundan koy...
Bankacılar derki aman faizi düşürmeyin Dolar Euro uçar gider felan fesliğan.Ekonominin başında ben olcam dolar 50 tl ye gitceğini bilsem faizi inadına düşürürüm , faizi yerlerde süründürmessem ********im.Ondan sonra dolar euroyu gör bakalım patlamış balon gibi onlarda yerlerde sürünür.
MERKEZ BANKASI YETKİLİLERİNDEN DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN EN AZ 500 BAZ PUAN FAİZ İNDİRİMİ İSTİYORUM.KORKAKLAR ASLA KAZANAMAZ. DOLAR EURO UÇAR GİDER BİR AN BİLE TEREDDÜT ETMEYİN DOLAR EURO DEDİĞİN NEDİRKİ ????? ONLARINKİ DE PARA BİZİMKİDE PARA.BİZİMKİ NAYLONDAN MI YAPILIYOR BİZİMKİDE KAĞIT VE MÜREKKEPTEN YAPILIYOR.
Bankalar düşük faiz den kar ederler.
Dolarcılarda faiz düşsün de kar edelim derler.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri