Sayfa 696/1002 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Akbank Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Alp Keler, dövizin fiyat hareketine uzun vadeli bakmak gerektiğini belirterek, "Ekonomik göstergelere bakmalıyız. Bunlar nedir; alım gücü paritesi, ülkeler arası faiz ve enflasyon farkı, merkez bankasının açıkladığı reel efektif döviz kuru endeksi… Bu seviyelere göre baktığımızda, aslında kurun olması gereken yerlerden çok uzak olmadığını söyleyebilirim." dedi.
    ben shortsbank olarak baktığımda..

enag'a göre yıllık enflasyon %50..

enflasyondan korunmak için dolar taşıyan biriysem..

bugün dolar 7,70x1,50=~ 11,50 olmalıydı.

ağırlıklı ortalamalara bakınca da yıl sonunda kabaca 11,50 olmalı.

buna bir de %5-6 abd enflasyonunu eklersen 12 ler olmalı ki..

para kazanmayı falan zaten geçtim..

enflasyondan korundum diyebileyim.

2. Benden başka ülkeye sıcak para girişini sağlamak için bu doların yükseltildiği, yarında faiz indirimi geleceğini düşünen var mı acaba merak ediyorum. Yarın bir delilik yapıp tamamını satabilirim

Şu an 200 puan artış fiyatlandı
    Olurda 200 artarsa kafa kafaya geri dönerim
    Sabit kalırsa %2-3 arbitraj yapabilirim diye düşünüyorum

Olurda sürpriz gelirde indirim olursa en az %15 arbitraj olur.

60 günde %25 değerlendi bu döviz. Sonsuza dek çıkmaz..

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Benden başka ülkeye sıcak para girişini sağlamak için bu doların yükseltildiği, yarında faiz indirimi geleceğini düşünen var mı acaba merak ediyorum. Yarın bir delilik yapıp tamamını satabilirim

Şu an 200 puan artış fiyatlandı
    Olurda 200 artarsa kafa kafaya geri dönerim
    Sabit kalırsa %2-3 arbitraj yapabilirim diye düşünüyorum

60 günde %25 değerlendi bu döviz. Sonsuza dek çıkmaz..
    Karıştırdınız sanırım. Faiz arttırımı değil indirimi gündemde

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. AKP Grup Başkanvekili neler demiş öyle, Japon Yeni üzerinden USDTRY yi izah etme çabaları..

Agam bizimle eyleniyir diyecem ya da seçmenleri uyutiyir bilinçli yapiyir diyecem de, bakışlarına baktım, adam ciddi yaw...

Şöyleeee, düşük profilli birileri olsun diye diye, tey Allahım...

Normal kimse kalmadı galiba, emsalleri arasında temayüz etmiş demedim, normal normal, düz yani...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    indirim için süpriz demişsiniz ?

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Resmî gazete : 100 dolar üstü işlemlere kimlik zorunluluğu getirildi (daha önceden tüm işlemlerden isteniyordu )

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Yıl sonu %9 a kredi alacağımı düşünüyorum. Ona göre indirsinler %20 den hangi deli kredi alır hatta mümkünde %6 olsun direk yarın faiz %6 olsa dolarda fiyatını bulmuş olur yoksa gidecek sürpriz yapıp 114 TL ye gidecek arkada adam demiş yakında Japonya olacağız demiş ben cahil adamım izleyince 1 dolar 114 TL olacak anladım kim olsa aynı şeyi anlar başka brşey anlamadım zenginllerr fakirleşsin 114 olursa bankada 1 trilyonu olan para babalarının hesabı 10.000 dolar bile olmaz 9.000 doların altında doları olmuş olur zenginlikte.n Fakirliğe koşmuş olur o zaman herşey ucuz olur 3 dolara depoyu fiullleriz.Benim 1000 fular 114.000 TL olmuş olur 2 adet reno Toros alırım b Japonya gibi oluruz oturur çiğ balık yeriz yağ olur 50 TL adamlar fakirlikten balık kızarmak için yağ falan alamıyor ğolabilir Bu Japon’lar çiğ balık ye çiğ ahtapot yer vantızu ile yer çiğ karides yer mürekkep balığını mürekebi ie ile pişirir yer hatta balon balığını yerler en pahalı balık deniyor orrda herkes yiyeemiyor bu balığı balık dediğim balon balılığı zehirli bir tür hergün 6-12 kg llığını ıyakalıyorum çöpe atıyorum burda 5 TL veren olmaz balon balığı değersiz bir balık balık yavrularını tüketir denizi kurutur bir ara kuyruğuna 5 TL su ürünleri verdi o kampanyada bitti gitti 1500 kuyruk satan oldu rekor 5000 kuyruk ile Antalya’da bir balıkçıda a oldu adam parayı kırdı 4000. metre dip ağı dökmüş kısa boy karides ağını kullanmış adam karides e ağ dökünce 5000 balon balığı ağa girmiş parayı böyle kırmış
    Son düzenleme : Maacit; 18-11-2021 saat: 01:35.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    ben shortsbank olarak baktığımda..

enag'a göre yıllık enflasyon %50..

enflasyondan korunmak için dolar taşıyan biriysem..

bugün dolar 7,70x1,50=~ 11,50 olmalıydı.

ağırlıklı ortalamalara bakınca da yıl sonunda kabaca 11,50 olmalı.

buna bir de %5-6 abd enflasyonunu eklersen 12 ler olmalı ki..

para kazanmayı falan zaten geçtim..

enflasyondan korundum diyebileyim.
    Ya gayme yatırımcısı olsaydınız % 30-35 girerdi, dolar gayme için de şunu söyleyeyim "Su akar, yolunu bulur" yani dolar gaymede, gerçek değerine er veya geç ulaşır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 696/1002 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •