Sayfa 710/1002 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben toplumu anlamakta zorlanıyorum...Mesela öğretmen çıplak maaşı 1200 dolar seviyesindeydi şimdi 450 dolar falan...Kimsede ses yok adam halinden memnun ve şükrediyoor....Neyse biz kendi işimize bakalım....
    Ne yapsin.

Sokaga cikip eylem mi koysun.

Iskence yi, devletler icin mesru goren bir memleket burasi.

Kime, hangi halka guveneceksin.

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben toplumu anlamakta zorlanıyorum...Mesela öğretmen çıplak maaşı 1200 dolar seviyesindeydi şimdi 450 dolar falan...Kimsede ses yok adam halinden memnun ve şükrediyoor....Neyse biz kendi işimize bakalım....
    istanbulda 1milyon altinda ev kalmayacak diye haber yapmislar , 1000000/5000/12 = 16.6 sene yemeden içmeden ev alma süresi, yarisini harcasa , yarisiyla alsa 33 sene yapar, haydi hayirli tra$lar
    Allah kolaylik versin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İsrailli şirket geliştirdi: İneksiz inek sütü 2023’te raflarda

İsrailli teknoloji girişimi Imagindairy, süt proteinlerini bitkilere aktararak, 'ineksiz inek sütü' üretmeyi başardıklarını açıkladı.

https://www.sozcu.com.tr/2021/teknol...=alt_surmanset
    Zaten bunların huyudur herşeyin genetiği ile oynamak,Menderes zamanında kodlu buğday tohumlarıda onların işiydi,Menderes bunu uygulattı arazi çoraklaşmıştı,bu ürün önce çok verim verir,sonra araziyi çoraklaştırırdı vede öyle oldı,GDO'da onların eseri,bu ülkeden ilham alanlarda bu işe sardı baktı kar çok vs-vs.

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    istanbulda 1milyon altinda ev kalmayacak diye haber yapmislar , 1000000/5000/12 = 16.6 sene yemeden içmeden ev alma süresi, yarisini harcasa , yarisiyla alsa 33 sene yapar, haydi hayirli tra$lar
    Allah kolaylik versin
    Tek maaşla 2500 kira kalanı ile fatura öder ve mutfakta da çorba makarnaya talim eder....Ev araba artık hayal oldu...

"Herkes hak ettiği şekilde yönetilir"

Ak parti numan kurtulmuş: Dövizin nerede seyrettiği tabii ki önemlidir, bir çok yerde enflasyonist baskının ortaya çıktığı çok aşikardır, bunların hepsini biliyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş:
    - Faiz ekonomi için maliyet artırıcı bir unsur
    - Üreticinin düşük faizli krediye ulaşabilmesi lazım
    - Merkez Bankası teknik bir kurum siyasi değil
    - Aşırı oynaklık biraz da küresel piyasaların etkisi
    Kaynak: NTV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

7.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Allah kolaylik versin
    tuğla mala alsan eline daha kısa sürede solo bina dikersin...

Kurtulmuş: Her şey güllük gülistanlık demiyoruz, meselelerin ne olduğunun farkındayız

Sayfa 710/1002 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •