Sayfa 842/1003 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Hiçbir zaman ıskalamaz... TAM GAZ dediyse tam gaz hedefe ulaşır ... CR7 ...

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    1470 kritik direnç üzerinde kapanış geldi.. Tam gaz devam... CR7...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

2. Iyiki kapatmisim daha yuksekten acma firsati verdi aradaki 40 puan da hanemize zarar olarak yazmadi
    Short pozisyon aynen devam

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Mantikli bir hareket degil
    bendede short vardi inadina bekleyecegim diyordum ama kapattim . endeks duserken dustugu noktada saniye tutmuyorlar adamlar
    %2 dusse endeks oralarda 10 dakika islem gormuyor aninda toplayip goturuyorlar . long olanlar gule gule harcasin short kalanlara sabir dilemekten baska bir sey gelmez elimden
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    %5 artıdan şişeye atladım düşünmeden. 20.70 lerden eregli aldım. Oysa sabah 20 altına mal veriyorlardı. Cesaret edemedik, hisseleri yukardan aldık. Kötü oldu...

Bugün ve yarın eksi beklediğim için, elimde taşıdığım yüklü hisse pozisyonuna karşıda endeks short açmayı planlıyodum. Onu da yapmadım neyse ki... Garip bi gün...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    çılgın bir TL'den kaçış var... ev araba dolar altın hisse... herkes her şeye saldırıyor...
    seneye çok acayip bir enflasyon göreceğiz; 80'ler 90'lar eski Türkiye diye diye oraya getirdiler ülkeyi yine ekonomik darboğaz açısından...

zaten görüyorduk 3-4 senedir de... bu bildiğin çok üst level olacak...
    50,000 liralık elektronik alışverişi yaptım...

birde taksit yaptırdım misss...

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

Ohhhh... Usta eve dönünce bir keyif çayı iç

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bak yeniden soyluyorum bu mesajda sana kisisel hakaret varmi ?
    Olayi kisisel hakaret e donusturuyorsan bunu yapacak cesaretin varsa altina isim soyisim imzasi atma cesaretinde vardir
    uzatmanin anlami yok istedigini yazabilirsin ama kisisel hakarete donusturmeden
    Harbiden canımı sıkmaya başladın , işine bak hadi .
    sen önce yaptığın goy goy muhabbetini kime yapıyorsun adamsan söyle buradayım.
    geçen günkü ekstre hikayesinden beri , burada aynısını yapıp şimdi artislik peşine düşme .
    Ogun ne dedin red listesine aldım dedin bitti , benim sana bir tane yazım var mı yok sen ne yapıyorsun aklınca bize buraya ekstre hikayesine msj atıyorsun geç bunları .N ekersen onu biçersin.
    hadi şimdi yoluna bulaşma bulaşmayalım oyunun kuralı bu.

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku

geçen perşembe laptop aldım... daha kargo eve gelmeden cuma 500 TL zam geldi..
    dün baktım; 1000 daha eklemişler...

bugün bakmadım, 1000 daha eklemiş olabilirler...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    biz burada yanılsak mahçup oluyoruz..adam defalarca,ısrarla bunu söyledi.ve bir şey yokmuş gibi tekrar tv. ye çıkacak..

buyurun 28. ve 29. dakikaya dikkat.adam RSI aşırı diye ve gap dolacak diye yorum yapıyor..asla dolmayan gapler varken ve RSI trentte ,hiç , iken...lütfen izleyin ve KARARLILIK GÖRÜN..

yorumcular buysa
    https://www.youtube.com/watch?v=omCkNvZDsVU
    yav bu adam viobda işlem yapsa 2 günde batar zaten öyle havalı havalı konuşmak kolay

Sayfa 842/1003 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852892942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •