Sayfa 798/1006 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    biraz vadelide kısa açtık. usdtry . kısa stopla. bakalım % 2 -3 düşüş olursa kardaki pozisyona ekleme de yaparız...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    malı mevduattan gelenlerin ellerine verdiler demek mi istiyorsun.
    Aynen öyle, bir de benim gibi yüksek faizden uzun TL'ye bağlayıp olan biteni izleyen takım var Gerçi kendimi biliyorum yine elim dolar almaya gitmezdi.

3. 11.13 şaap demir yumruğu vurdu dolar artık belini doğrultamaz

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    hesap makinesini alıp , 8. 50 den 8 .00 dan dolar alsaydım 11 e satsaydım diye hesap falan yapıp kafayı üşütmeyin. 8 den aldığınız doları 9 a gelince belki satacaktınız... olan olmuş. deneyimlemediğiniz süreçle ilgili bilgiyi içselleştirip kendinizi perişan etmeyiniz. sağlık önemli .
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Aynen öyle, bir de benim gibi yüksek faizden uzun TL'ye bağlayıp olan biteni izleyen takım var Gerçi kendimi biliyorum yine elim dolar almaya gitmezdi.
    Bu kadar heyecanı psikolojisi kaldıramayacak bir suru tlci var yalnız değilsin

6. üretim durdu,
    ne girdi malı alışta,
    nede mamul satış fiyatında fiyatlamalar bozuldu.

firmaların bilançoları patlayacak bu şekilde devam edilecekse.
    ehh borsa da bilanço önemli.

ihracaat yapanlar ve döviz ile çalışanlar hariç diğerlerinde iflas bayrakları açılır.
    sonuç ;
    pahalılık
    işsizlik
    arz talep dengesi bozukluğu
    yüksek enflasyon

imza
    reyis başgan
    alemlerin ve kainatın ekonomi lideri
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    bazen az zarar etmek daha karlıdır.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bu kadar heyecanı psikolojisi kaldıramayacak bir suru tlci var yalnız değilsin
    yalnız değiliz merak etmeyin psikolojiyi bozmayın bu gidişat artık sadece tl mevduatçının sorunu olmaktan çıktı cds 450 oldu roket gibi yükseliyor

Sayfa 798/1006 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •