Sayfa 734/1002 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. EIB bugünkü beklentiniz nedir acaba ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. yazık ya..kalkıp kürsüde nas suresi ne diyorsa onu yapmaya devam edeceğiz diyorsun, anayasadan kaldır o zaman laikliği nasıl bir ülke olduğunu tüm dünya tanısın da en azından isteyene avrupaya iltica hakkı doğsun..entellektüel yapıları kendi ahiretimi kurtarayımda geri kalanların canı cehenneme seviyesinde, tanrıyı bu şekilde kandırabilirmisin? kahvehanede oturan herhangi bir dindar vatandaş bile yahu bunu yaparsam bunca insan yoksulluktan ızdırap çekecek 50 sene sonra ismimi biri andığında arkamdan çoğu insan lanet edecek kemiklerim sızlayacak bu şekilde cennete gidemem derdi yahu. nerden tutsan elinde kalıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by mertyc79 Yazıyı Oku
    EIB bugünkü beklentiniz nedir acaba ?

faiz 17 den 18 yükseldi. bence bakmayın

4.  Alıntı Originally Posted by mertyc79 Yazıyı Oku
    EIB bugünkü beklentiniz nedir acaba ?

Hocam eib riski çok düşük bir fon.PPF'den biraz hallice gelir genelde.
    Saygılar.

15 kasim - 16 kasim shock u tekrar olur mu diyor kendileri...

Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Hocam eib riski çok düşük bir fon.PPF'den biraz hallice gelir genelde.
    Saygılar.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    https://www.phillipportfoy.com.tr/hisse-senedi-fonu
    Uzun zaman sonra yerli hisse fonu.
    Yönetim ücreti %3.03

Saygılar.
    yuvarlak yüzde beş yapsalarmış bari , hesaplaması da kolay olurdu... daha önce de burada ( ahan da bu topik ) yazmıştım... BYF ler henüz şu an pek teveccüh görmüyor bireysel yatırımcılar tarafından , lakin geleceğe dair umutluyum. Zero portföy çeşidini arttırdı , artı kotasyon da giriyor , pek boş bırakmıyor kademeleri... BYF lerin yönetim ücreti , diğer yatırım fonlarına göre de avantajlı zaten... Hatta bir zaman sonra BYF lerin yönetim ücreti sıfıra yakınsayacak ... Niye ? Çünkü yeterli hacim olmaya başlayınca zaten BYF ler ödünç piyasada açıkçılara portföylerindeki hisseleri kiralayacakları için , oradan gelir elde edecekler , böylece yönetim ücretiden kazançları onlar içün devede kulak kalacak. Bu sebeple yönetim ücretlerini iyicene düşürecekler , daha avantajlı fiyatlardan kotasyon olacak , bir de şu var fiyat adımlarında bir basamak daha küçülme beklentisi var... Bu da BYF lerin avantajına... Neticede bu süreç bireysel yatırımcı için hoş bir gelişme olacak... Hemen şıpsevdi diye yarın olacak değil tabii ki , biraz zaman lazım... BYF lerde hacim arttıkça , belki kurgulanması farklı yeni byf ler de çıktıkça daha da çok yatırımcı çekecek , bu sefer borsa dışı yatırım fonlarından müşteri çekmeye başlayacak... Bu yazımı 3 yıl 8 ay sonra hatırlatınız. Eğer bu dediklerim olmamışsa demek ki halen bizim borsa şinanay modda al gülüm ver gülüm , yeterli gelişmeyi yapmamış demektir...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7. Yabancı fonlarımda gerçeklikten koptum artık
    Aslında fonun dayanak varlığı belki düşüyor ama kur artışı bu düşüşü silip süpürüyor.
    Kafa bırakmadı bizde.

8. Phillip e benzer fon var mıdır?

Sayfa 734/1002 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •