Sayfa 874/1003 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Cuma namazına müteakip besmeleyle keselim pala acele ediyon mundar gider hayvan bak dediydi deme
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bilmiyorumda endeks de yorulma emareleri mevcut , şortçu toplamak içinmi bilmiyorum yalnız bankalar tepelerini görmüş olabilir onu grafını atarım, hikaye çıkarmı oda ayrı , aynı tepe sanayi tahtalarındada son hareket olabilir.
    Bariz gözüküyor dünkü hareket ve bugun kü hareketler takip edilmeli bence.
    pozisyon kalmadan takip edelim biraz.
    duruma göre değerlendiririz.
    kolay gelsin.

3. Anlamsız bu borsa düşecek ısrarından vazgeçtiğiniz an borsa düşer..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ona o literatürde : münafık/fasık derler.

mesela benim de tanıdığım siyasal islamcılar var.Bu sistemle araları iyi değil ama bireysel yaşamları mükemmeldir.

uzatılan eli geri çevirmezler.mallarının zekatını fazlasıyla verirler.

bu alemi diğer alemi kazanmak için feda ederler.hayırda ,hasenatta yarışırlar..

sonradan gelenlere cömerttirler.kendi nefislerinin ihtiyacı olsa bile onları kendilerine tercih ederler..

bunları bizzat gördüm...

--mesela ben sana 3 tane laik tacizci-yobazı örnek gösterebilirim.o asgari ücretle çalışanı seks objesi olarak gören ve popoosuna şaplak atarak terbiye ettiğini sanan..

Helalleşme böyle olmaz..arkanda bıçak saklarken el uzatmanın anlamı yok.
    Helalleşilecek her konu chp nin suçlu olduğu konu değil ki? son 20 yıldır o kadar çok hak ihlali var ki ve bunlar toplumun her kesiminden.
    Ayrıca partinin genel başkanını linç ediyorlardı. onunla kim nasıl helalleşecek?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Şimdi bu garanı 12.20 den alacaksa BBVA birileri alıp neden yukarı sürsün ki ?
    Sadece daha yukardan eldekileri boşaltıp 12.20 altından yerine koymak için sürebilirler.
    BBVA nasılsa 12.20 yi ödeyecek eğer ki canı almak isterse tabii.
    Yanlış mı ?
    sayın Se_M bir nevi eskilerin tabiriyle tahtayı 12.20 den çizmiş oluyor,...yani BBVA garantiye al sat kademesi koymuş o fiyattan,
    bu da borsaya olumlu yansıdı, coşku yaptı, hisse aşağı düşemiyor çünkü aşağı düşşse yukjarıda fiyat var 12.20 de, ama yukarıya 12.20 (+) ya kimse ses çıkarmaz,..bir nevi defter değeri piyasa değeri mantığıyla

yani bu geçen aydan itibaren başlayan ve bu ayda devam eden, aralıkra bir kez daha devam etmesi beklenen bir dizi faiz indirme kararları öncesinde kamyona (piyasaya) takozu koymuş oldular,

ücretliye zammı iskantodan yaptılarmı rahatlarlar ve sonrası vur patlasın çal oynasın
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Helalleşilecek her konu chp nin suçlu olduğu konu değil ki? son 20 yıldır o kadar çok hak ihlali var ki ve bunlar toplumun her kesiminden.
    Ayrıca partinin genel başkanını linç ediyorlardı. onunla kim nasıl helalleşecek?
    Karşılıklı helalleşmek lazım

7. PRKAB diye bi şirket var..
    Yıllardır 2-3 tl ler de sürünür dururdu..

Şimdi gördüm 50 tl..

9.7 Milyar tl PD inden işlem görüyor..Ve hala tavan serileri çekiyor..

Koskoca YKBNK 2 tl iken 16 milyar tl PD inde bir kaç ay evvel ya..

Bunlar neyi fiyatlıyor hakkaten ben koptum artık..

8. bu faiz indirimi kime yaradı bana biri açıklayabilir mi?

Sayfa 874/1003 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •