Bu belirsizlik ve paranın dakika dakika erimesi karşısında, Halk panikle ya koşup fiziki olarak dolar alıyor
ya da aylık ödeme gücü olan kamudan kredi alarak konut alarak geleceğini bir anlamda swaplıyor.
Gücü olmayan ise derin bir yoksulluğa itiliyor...
Nüfusunun büyük çoğunluğunun aylık geliri asgari ücret seviyesinde olan halk cevabını sandıkla verir.
Ekonomi politikası olduğu gibi seçime yönelik alınmış kısa vadeli kararlar da yanlış.
Gelecek dönemde yeni bir hükümetin işbaşına gelmesi kesin gibi...
Yeni hükümet saltanana son verir, gereksiz projelerdeki harcamalarını, devaasa KİT haline gelmiş olan diyaneti düzene sokup, Esatla görüşüp S-400, Suriye gibi kara delikleri durdurur ve hukuk üstünlüğü ve demokrasi vaadi IMF ye giderse istediği krediyi alır ve normale geçiş sağlanır.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Haftanın sonu gününde hafta sonu için Succession dizisini tavsiye ederim.
Dizide medya imparatoru yaşlanıyor. Dünya değişiyor. Artık yerine varis bırakması gerekiyor ama varislerin hiç biri yükü taşıyacak kadar güçlü değil. Sonra olaylar olaylar. İlk iki sezonu çok başarılı.
https://m.imdb.com/title/tt7660850/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
AK Parti'li vekil: Vatandaş zekidir, cebinde parası yoksa eski yolu kullanır
Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda muhalefete karşı ücretli yolları savunan AK Partili Uğur Aydemir, "Vatandaşlarımız çok zekidir. Cebinde parası yoksa eski yolu kullanır" dedi.
https://www.memurlar.net/haber/10014...-kullanir.html
Milletle başşak geçen akp lilerde bugün. Her gün bir ak vekil milletin fakirliği ile dalga geçmeyi adet edindi artık.
Hayat öğrencisi.
Halbuki dudunun havai hayali vardi.bu faiz indirimi olmasaydi [emoji39]
Yer İmleri