Sayfa 428/692 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon
Arama sonucu : 5531 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

1. Evet arkadaşlar aranıza bu kötü olayla katılmak istemezdim. Ama herhalde ilk olarak ben uyarıldım bir Firstrade kullanıcısı olarak. Allahtan IB UK hesabım var hemen ACAT talimatı verdim. "Gönder Çinli kardeşim hisselerimi UK'ye" dedim. Bakalım ne olacak

2. IB den henüz ses yok. Bakalım ne zaman çekecekler fişimizi...

Daha istemiyoz seni derlerse parayı çekip vergisini öderim sanıyorum. Bankalarda komisyonlar çok yüksek. Bir de acaba benim aldığım ETF'ler, hisseler hepsi var mı... Benim portföy büyüklüğünü kabul edecekler mi, bir sürü iş.

Hayırlısı.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by fourier Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar aranıza bu kötü olayla katılmak istemezdim. Ama herhalde ilk olarak ben uyarıldım bir Firstrade kullanıcısı olarak. Allahtan IB UK hesabım var hemen ACAT talimatı verdim. "Gönder Çinli kardeşim hisselerimi UK'ye" dedim. Bakalım ne olacak
    Sayın ilgili ; Sütbıyık & Sütbıyık Finansal Hizmetler ( established 1793 ) olarak size faydalı olmak isteriz. 7/24 bizimle iletişime geçmenizden memnunluk duyarız.
    Since 1793 ' den beri , olağanüstü esnek çalışma şartlarımız ile önceliğimiz müşterilerimizin koşulsuz güvenliği ve mutluluğudur...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Anlaşılan herkese farklı bir tarih vermişler eşyaları toplamak için. Ulan Biden yaktın bizi !!! IB UK yamuk yaparsa Swissquote hesabı hazır. Zaten pasif yatırımcıyım, atarım hesaba unuturum yıllarca.

5. Swissquote nedir? hiç duymadım. TC yerleşik herkese açık mı kapısı? Gizli saklı kesintiler yoksa düşünebilirim.

Aksi halde TL çevirip çekerim ne var ne yok hiç uğraşamam. Vergi mergi de lanet olsun diyip veririm yapcak bir şey yok. Coğrafya kaderdir.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Swissquote nedir? hiç duymadım. TC yerleşik herkese açık mı kapısı? Gizli saklı kesintiler yoksa düşünebilirim.

Aksi halde TL çevirip çekerim ne var ne yok hiç uğraşamam. Vergi mergi de lanet olsun diyip veririm yapcak bir şey yok. Coğrafya kaderdir.
    TR'ye açık İsviçre bankası ve broker'ı. 2 günde hesap açılıyor.

7. Swissquote herhalde dünyada en çok işlem yapma imkanı veren broker. Crypto, IPO, Options, Futures, ETF, 20'ye yakın borsa. İşte komisyonlar.

swissquote.jpg

8. Onlar da kapatırlar kapıyı bu işler arka arkaya gelmeye başlarsa. Şimdilik IKBR ile gittiği yere kadar gideceğim ama para gönderme işlerini askıya alıyorum birkaç aylığına.

Daha fazla açılmayacağım durumlar netleşinceye kadar.

ytd

Sayfa 428/692 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •