Sayfa 909/1003 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    caponya bizi gıskaniyi.
    asdaasdasda
    Çay içiyorum
    şuan gram 675 olmuş, hanım biliyor bu işi
    Hamdım Piştim Yandım

biz gelmeden önce ülkede buzdolabı yoktu diyen ve insanları aldatan zihniyet ülkeye tamamen zarar.. ülkenin düşmanları bu kadar zarar veremedi ekonomiye.. ama bunlar topladıkları devasa vergilere rağmen batırmayı başardılar.. tarih bu dönemdeki kibri ve cehaleti acaba nasıl tasvir edecek.. umarım tüm yönleriyle ele alınır.. gelecek nesiller bu ilkel zihniyetten mümkün olduğunca uzaklaşmalı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

"biz gelmeden önce ülkede buzdolabı yoktu" ??

bir insan bunu neden söyler.. çok enteresan.. tamamen yanlış olan bir şey ama milyonları böyle şeylerle kandırmaya çalışıyorlar yıllardır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Lütfü Elvan olasılığı daha kuvvetli yerine de yardımcısı geliyor hatta dolar faiz ile ilgili açıklaması var

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    @ABKA apds 21.500 leri bulmustu gun sonu 15.300
    vadeli bugun https://prnt.sc/202hn2d
    vade basindan bugune https://prnt.sc/202hqre

diger long 4000 civari artmis diger shortlar 6000 azalmis bugun
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    apsd açıklandı mı, şimdiden elinize saglik.
    Sayın ABKA sizden yorum alalım m.

6. Lütfü Elvan görevi bıraktı normalde ama RTE için bu olmuyor illaki o görevden alacak. Lütfü Elvan istifa sonrası gelecek partisine geçebilir mi.

7. Lütfü elvan alkışlamamıştı reisi

8. Elvan işi olağanüstü bir şey değil sıradan bir şey olur. dth ve sabit şeye de ihtimal vermem. sermaye kontrolü güzel haber olurdu.

Sayfa 909/1003 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •